Αρχική » Patrick Tuor μπορείτε να βάλετε μάζα και χωρίς υπερβολική Ινσουλίνη!

Patrick Tuor μπορείτε να βάλετε μάζα και χωρίς υπερβολική Ινσουλίνη!

by admin

O Patrick Tuor βετεράνος bodybuilder και τωρινός Γκουρού των bodybuilders μίλησε στο  Global Muscle Radio / Muscular Development Magazine για την Ινσουλίνη και αμφισβήτησε την χρήση της από τους bodybuilders. Παράλληλα αντιπρότεινε στους bodybuilders πως πρέπει να προσέξουν, διαχωρίζοντας την αύξηση του βάρους με την πρωτεϊνική σύνθεση φροντίζοντας παράλληλα στην δική τους βελτίωση στην ευαισθησία της ινσουλίνης, αντί την εξωτερική χρήση. Όπως τόνισε πολλοί συγχέουν τις τεράστιες δόσεις ινσουλίνης και τα απλά σάκχαρα – διαιτολόγιο με την αύξηση του βάρους που κατά αυτούς επιφέρει την μυϊκή ανάπτυξη.
Αν και αυτό δεν οδηγεί τελικά στον επιδιωκόμενο στόχο ως μια πλάνη, όπου δεν έχουμε απορρόφηση θρεπτικών συστατικών αλλά  συσσώρευση υγρών! Και μακροπρόθεσμα προβλήματα όπως τονίζει αργότερα. Ο Γκουρού που δουλεύει όπως είπε και με διαβητικούς αθλητές! Επιμένει πως κάποιος μπορεί να επιτύχει με φυσικό τρόπο 3:05 λεπτό, την ίδια αποτελεσματικότητα της βιοχημικής διαδικασίας με την δική του παραγωγή  /(όπως και κάποιος που ρισκάρει λαμβάνοντας ινσουλίνη από εξωτερικές πηγές;). (φάρμακα)

Μετά το 6:00 λεπτό τονίζει πως εάν κάνετε cardio και προπονείστε σκληρά το πάγκρεας θα αποδώσει – δεν χρειάζεται εξτρά Ινσουλίνη! λέει ο Patrick Tuor

Γιατί τώρα;  η άλλη πλευρά 

Το πλάνο των διοργανωτών υποχρεώνει έμμεσα και τα media να αναζητήσουν νέες βιοχημικές φόρμες ανάπτυξης. Εδώ και χρόνια συντήρησαν ένα μυϊκό μοντέλο με υπερβολικές μυϊκές φιγούρες που όμως παρουσίασαν και μεγάλες κοιλιές. Η ΑΠΑΡΧΗ έγινε από το προπέρσινο Mr Olympia 2017 όπου ο Phil Heath νίκησε αλλά μετά υποβλήθηκε σε  δυο χειρουργικές επεμβάσεις, έως το επόμενο Mr Olympia 2018 όπου ηττήθηκε στον διαγωνισμό.

Δεν ΕΙΝΑΙ η ινσουλίνη βρείτε νέα φάρμακα για να μαζέψουμε κόσμο!

Η Βιομηχανία το κατανόησε, γνωρίζει πως χωρίς ινσουλίνη δεν θα υπάρξει και ογκώδες αποτέλεσμα και για αυτό έδωσε το μήνυμα βρείτε τρόπους σε αυτό το μεταβατικό στάδιο να έχετε μάζες ή σε διαφορετική περίπτωση δημιουργήστε νέα φάρμακα και τακτικές που θα δώσουν θέαμα αλλά δεν θα απογοητεύουν τον κόσμο με τις μεγάλες κοιλιές. Όλο το ΠΛΑΙΣΙΟ διαπνέεται και από το μιντιακό κατεστημένο.


Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα