Αρχική » Του έσπασαν το Γυμναστήριο …αγρίεψαν τα πράγματα

Του έσπασαν το Γυμναστήριο …αγρίεψαν τα πράγματα

by admin

Όπως αναφέρουν τα media:  Άγνωστοι επιτέθηκαν και προκάλεσαν φθορές σε γυμναστήριο που διατηρεί συγγενικό πρόσωπο του υποψήφιου ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, καταγγέλλει ο Ολυμπιονίκης.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook, την οποία, μάλιστα, συνοδεύει με σχετικές φωτογραφίες, τα ξημερώματα της Τετάρτης οι δράστες επιτέθηκαν στον σύλλογο σπάζοντας τη τζαμαρία που έφερε και τη φωτογραφία του. Σε μία από τις φωτογραφίες απεικονίζεται και μία βαριοπούλα.

«Σήμερα τα ξημερώματα κάποιοι άγνωστοι επιτέθηκαν στο σύλλογο συγγενικού μου προσώπου μου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, σπάζοντας τη τζαμαρία που έφερε τη φωτογραφία μου. Η αστυνομία έχει αναλάβει την υπόθεση και της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Σε ό,τι αφορά αυτούς, θα ήθελα να τους πω, ότι δεν αλλάζει για εμένα κάτι. Αν πίστεψαν έστω και μια στιγμή ότι θα αλλάξει, μάλλον δεν έχουν διαβάσει την πορεία μου ως αθλητή», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλ. Νικολαΐδης.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα