Αρχική » Κάνω σκληρή προπόνηση με βοηθά το Χασίσι !

Κάνω σκληρή προπόνηση με βοηθά το Χασίσι !

by admin

Η μαστούρικη – χασικλίδικη κουλτούρα απασχολεί τα media των «μυών» διότι είναι ένα φαινόμενο που έως τώρα πολλοί το έβλεπαν! και το ζούσαν δίπλα τους, αλλά πεισματικά δεν τον συζητούσαν! Εδώ με εκτενή άρθρα αναπτύχθηκε το φαινόμενο χασίσι και bodybuilding δες εδώ Χασικλής & Bodybuilder η μαστούρα επιστήμη;

Ο διαδικτυακός  ιστότοπος του Generation Iron αποφάσισε να αλλάξει τακτική και να μην  στρουθοκαμηλίζει. Αν και στο παρελθόν η χρήση των ανδρογόνων αναβολικών στεροειδών ήταν υπόθεση ολιγομελών ομάδων η έξαρση του ιδεολογήματος που εμπερικλείει την ιδεατή μυώδη εικόνα ώθησε εκατομμύρια ανθρώπους τα τελευταία χρόνια να κάνουν χρήση ανδρογόνων και ορμονών. Τώρα σε αυτήν την ποικιλομορφία ανθρώπων σε αυτήν την πολυπολιτισμικότητα των λαών εμβόλιμα εισήχθη στο bodybuilding  και η μαστούρα ως μια ψυχαγωγική διέξοδος που συνδυάζεται με τα ψυχαγωγικά φάρμακα – steroids

Αναφορά στις ψυχοδιανοητικές και οργανικές επιπτώσεις

Ο ιστόπος κάνει μια προσπάθεια – αναφορά στις ψυχοδιανοητικές και οργανικές επιπτώσεις από την χρήση ινδικής κάνναβης. Ξεκινώντας από τον Arnold Schwarzenegger μετά τη νίκη του στο Ολύμπια του 1975. Παράλληλα γίνεται αναφορά στις επιπτώσεις, όπου επιγραμματικά αναφέρεται Σε χρήστες που έχουν καπνίσει λίγο μαριχουάνα, υπήρξαν ενδείξεις ελαφράς μείωσης των επιπέδων παραγωγής τεστοστερόνης, ωστόσο, οι μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι οι τακτικοί καπνιστές έχουν διατηρήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης τους.

Χαλαρώνουν

Πολλοί άνθρωποι έχουν αναφέρει την ευεργετική επίδραση της μαριχουάνας στο σώμα τους μετά την προπόνηση. Μετά από μια σκληρή μέρα προπόνησης στο γυμναστήριο, είναι πάντα απαραίτητο να δώσετε στο σώμα σας τη δυνατότητα  επαρκούς ανάπαυσης, ώστε οι μύες σας να αναδομηθούν και να αναπτυχθούν. Οι υποστηρικτές της μαριχουάνα δήλωσαν ότι το κάπνισμα ή η κατάποση του φυτού τους κάνει να νιώθουν χαλαροί μετά από μια κουραστική μέρα στο γυμναστήριο!

Η αυξημένη όρεξη είναι μια άλλη παρενέργεια του καπνίσματος με μαριχουάνα που δεν μπορεί να αποφευχθεί. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο ή κακό, ανάλογα με την πειθαρχία του χρήστη. Η μαριχουάνα μπορεί μερικές φορές να επηρεάσει την ψυχική εστίαση έχοντας αρνητικές επιπτώσεις στη βραχυπρόθεσμη μνήμη. Η χαλάρωση που αισθάνεστε κατά τη διάρκεια του καπνίσματος μπορεί επίσης να βλάψει τη διανοητική κατάσταση για πολλοίς χρήστες που ζουν μια ξέγνοιαστη ληθαργική αίσθηση. Αυτό το είδος νοητικής διαταραχής θα μπορούσε να καταλήξει σε μακροπρόθεσμη εστίαση κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής προετοιμασίας.  Μια πραγματική τάση για τους καπνιστές να έχουν μια τεμπέλικη τάση. Σίγουρα, η μαριχουάνα μπορεί να τονώσει το μυαλό μερικές φορές, αλλά αν αναζητείτε το γυμναστήριο για να αποκτήσετε κάποια κέρδη, μπορεί να σας αφήσει ένα ληθαργικό πρότυπο.

Αντίθετα μερικοί άνθρωποι ανέφεραν την επίδραση της μαριχουάνας στο νευρικό τους σύστημα και την ικανότητα του φυτού να ηρεμεί το νευρικό τους σύστημα, δίνοντάς του μια πρόσθετη ώθηση για το γυμναστήριο. Για το λόγο αυτό, πολλοί άνθρωποι δήλωσαν ότι είχαν τις καλύτερες προπονήσεις τους σε υψηλό επίπεδο την περίοδο του καπνίσματος.

Ανασταλτικός παράγοντας είναι η  εισπνοή καπνού/ μια ανησυχία για κάθε σκληρό bodybuilder. Οι μύες χρειάζονται οξυγόνο για την σωστή ανάπτυξη και αν καπνίζετε θα πάρετε όλες τις τοξίνες από τα τεχνητά υποπροϊόντα. Αυτό επηρεάζει ιδιαίτερα τα επίπεδα οξυγόνου σας, αν γίνει πριν από μια προπόνηση. Σε πολλές περιπτώσεις, η μαριχουάνα έχει χρησιμοποιηθεί ως ανακουφιστικό προϊόν  για τον πόνο, η μαριχουάνα μπορεί να έχει χαλαρωτικό αποτέλεσμα. Αυτό το αποτέλεσμα περιλαμβάνει χαλάρωση των μυών και απομάκρυνση του πόνου που υπέστη  κάποιος από μια σκληρή προπόνηση. Όπως επισημαίνεται η υπερβολική ποσότητα του μπορεί να είναι δυνητικά επιβλαβής. Αντίθετα μια ρυθμισμένη χρήση, η επίδραση της μαριχουάνας στο σώμα και οποιεσδήποτε εσωτερικές ορμονικές αλλαγές εξισορροπούνται με την πάροδο του χρόνου. Παρόλα αυτά, το κάπνισμα γενικά είναι πάντα ένας κίνδυνος και δεν είναι κάτι που πρέπει να γίνει με μια ιδιοτροπία.

 

Δείτε επίσης εδώ 

Τσιγάρο και Βodybuilding
o Dorian Yates με τον μαθητή του

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα