Αρχική » Λουκέτο στο μεγαλύτερο γυμναστήριο της Θεσσαλονίκης – Κατάσχεση από την τράπεζα

Λουκέτο στο μεγαλύτερο γυμναστήριο της Θεσσαλονίκης – Κατάσχεση από την τράπεζα

by admin

Έκλεισε , έπειτα από 20 χρόνια λειτουργίας, το μεγαλύτερο γυμναστήριο της Θεσσαλονίκης, το Aqua Forum, που στεγαζόταν στην περιοχή της Καλαμαριάς. Το γνωστό γυμναστήριο σταμάτησε τη λειτουργία του επειδή «διακόπηκε η μίσθωση του κτηρίου εξαιτίας της κατάσχεσης του από την τράπεζα Πειραιώς». Το γυμναστήριο ανήκει στην εταιρεία Sporting, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του αθλητισμού από το 1990. Από το 2009 στο Aqua Forum μπορούσε να γυμναστεί κανείς στην οδό Ρήγα Φεραίου σε ένα κτήριο 3000 τμ.

Το γυμναστήριο διέθετε σάλα οργάνων, τρεις αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων, δύο γήπεδα squash, spa room και πισίνα. Δυσάρεστα είναι τα νέα κυρίως για τα μέλη του γυμναστηρίου, τα οποία είχαν κλείσει προγράμματα εκγύμνασης. Παρόλα αυτά, η διεύθυνση του Aqua Forum αναφέρει πως από τη Δευτέρα θα ανακοινώσει προσφορές και συνεργασίες με γυμναστήρια της περιοχής. Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε το γυμναστήριο:

Αγαπητά μας μέλη, μετά λύπης σας ενημερώνουμε πως εχθές ήταν η τελευταία ημέρα λειτουργίας του γυμναστηρίου μας, καθώς σήμερα το πρωί διακόπηκε η μίσθωση του κτηρίου εξαιτίας της κατάσχεσης του από την τράπεζα Πειραιώς. Την Δευτέρα, θα σας ανακοινώσουμε προσφορές & συνεργασίες με γυμναστήρια της περιοχής ώστε να σας δώσουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές προκειμένου να συνεχίσετε να γυμνάζεστε. Επίσης, εάν έχετε προσωπικά αντικείμενα στο γυμναστήριο μπορείτε να περάσετε να τα πάρετε την Δευτέρα 9.00-17.00. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΠΗΓΗ parallaximag.gr/

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα