Αρχική » Είναι το τέλος του bodybuilding NPC στη Γαλλία;

Είναι το τέλος του bodybuilding NPC στη Γαλλία;

by admin

Οι Γάλλοι μιλούν για υποκρισία όσο αναφορά την σύλληψη του 56χρονου  Eric Favre. Η Φυλάκιση για αναβολικά στεροειδή/ αυξητικές ορμόνες  ήταν μια έκπληξη για το εμβληματικό αφεντικό και ιδιοκτήτη της εταιρείας  Favre, και ένας σεισμός στον κόσμο του αθλητισμού. Ο ιδρυτής της εταιρείας  « Trois chênes » Eric Favre  απασχολεί 165 άτομα και έχει έναν κύκλο εργασιών ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ.  Όπως δημοσιεύεται, η σύλληψη του δημιουργεί ερωτήματα. Οι αρχές και μερικές από τις γαλλικές ελίτ σκοπεύουν να στείλουν ένα μήνυμα τόσο σαφές όσο και δυσανάλογο σύμφωνα με αυτούς: “δεν θέλουμε το bodybuilding στη Γαλλία”.

Είναι το τέλος του bodybuilding στη Γαλλία;

Αρκετοί  youtubeurs κατήγγειλαν μια σκανδαλώδη υπόθεση με  διπλά μέτρα και σταθμά, « την επιτυχία του ντόπινγκ στα περισσότερα αθλήματα, ενώ δεν τολμούν να αγγίξουν τους βαρόνους και τους προμηθευτές. Το Bodybuilding, το οποίο παράγει πολύ λίγα χρήματα για τους αθλητές, εξαλείφεται σκοπίμως. Είναι το τέλος του bodybuilding στη Γαλλία. Κανείς δεν θα πάει εκεί για έναν παρόμοιο ανταγωνισμό.  Όπως αυτόν που ήταν να διοργανωθεί υπό τον έλεγχο του NPC του Jim Manion.

Άλλοι υποθέτουν έναν «πόλεμο των ομοσπονδιών» κατηγορώντας  την αντίπαλο ομοσπονδία! για το γεγονός ότι σαμπόταραν την εκδήλωση και επιτάχυναν την ματαίωση της, εν μέσω καταγγελιών.


δες εδώ H γριά αλεπού, ο Dave Palumbo έχει εύλογες απορίες για τους λόγους που  την «έπεσαν» οι αρχές ασφαλείας στον Γάλλο  Eric Favre, τώρα!


Ο Eric Favre τον Ιούνιο του 2015, ίδρυσε το πρώτο Gala Fitness Bikini, όπως και νωρίτερα πολλά άλλα αθλητικά γεγονότα, όπως τα  de la “course Trans Mont d’Or Eric Favre”  “challenge cycliste Eric Favre”,  “Team Pommiers Eric Favre”

Ο Eric Favre με τους δύο γιους του Jonathan και Mathieu, οι οποίοι επίσης εμπλέκονται
σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Λυών

Το 2018, η εταιρεία του χρηματοδότησε την ομοσπονδία του Strongman, τον διαγωνισμό του ισχυρότερου άνδρα στη Γαλλία. Στο χώρο στάθμευσης του εργαστηρίου του στο Villechenève, ο Morgan Aste, γνωστός και ως “The Big Rock”, τράβηξε, με τη δύναμη των μυών του, ένα φορτηγό 16 τόνων. Ένα κατόρθωμα που γυρίστηκε από τις κάμερες του TF1.

Η ειρωνεία ήταν πως  το  προηγούμενο Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου θα πραγματοποιούνταν η πρώτη έκδοση του «Φεστιβάλ Αθλητισμού και Υγείας Eric Favre» στη Νίκαια. Τελικά ακυρώθηκε όπως και ο διαγωνισμός bodybuilding.

δείτε εδώ  

Και bodybuilders μέσα στους συλληφθέντες

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα