Αρχική » Tomas Kaspar 4ος στο Ναύπλιο.. 1ος Στη Γαλλία !

Tomas Kaspar 4ος στο Ναύπλιο.. 1ος Στη Γαλλία !

by admin

Ο Τσέχος δεν τα κατάφερε στο Ναύπλιο, στο IFBB Nafplio Elite Pro Show 2019 όπου δεν ήταν καν στην τριάδα!.. εκεί βαθμολογήθηκε τέταρτος. Όμως λίγες μέρες μετά και παρά τα αλλεπάλληλα .ταξίδια διαγωνίσθηκε σε ακόμη έναν Grand Prix του Δόκτορα Ραφαέλ Σαντόχα στη Γαλλία στο Elite Pro France Grand Prix 2019. Εκεί κατέκτησε την νίκη! Με μεγάλες αποκλίσεις στην βαθμολογία των κριτών από τον έναν διαγωνισμό στον άλλο. Χαρακτηριστικά, ο Ισπανός Omar Pellegero βαθμολογήθηκε 5ος στο Ναύπλιο, και τρίτος στη Γαλλία, ο Tomas Kaspar 4ος στο Ναύπλιο.. 1ος στη Γαλλία, όπου την δεύτερη θέση κατέκτησε ακόμη ένας Τσέχος ο Milan Oboril που ήταν σταθερός 2ος στο Ναύπλιο και 2ος στη Γαλλία.

Στη Γαλλία μπορεί να μην διοργανώθηκε ο διαγωνισμός του ΝPC που ανήκει στον JIM MANION αντίπαλο του Δόκτορα Ραφαέλ Σαντόχα, διότι ο διοργανωτής Eric Favre κατέληξε στη «Μπουζού» – φυλακή  2 μέρες πριν τον διαγωνισμό! λόγω διακίνησης αναβολικών στεροειδών, όμως οι γάλλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύουν ακόμη ένα μυϊκό γεγονός.

Tomas Kaspar 1ος Στη Γαλλία !

 


Εδώ οι τρεις πρώτοι στο Ναύπλιο τέταρτος ο  Tomas Kaspar

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα