Αρχική » Οι κύπριοι απέσυραν το 19-ANABOL TESTO λόγω βρώμης! Προειδοποίηση για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές

Οι κύπριοι απέσυραν το 19-ANABOL TESTO λόγω βρώμης! Προειδοποίηση για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές

by admin

Οι κύπριοι απέσυραν το 19-ANABOL TESTO ένα προϊόν που όπως αναγράφει βοηθά στην  βελτιστοποίηση των επιπέδων τεστοστερόνης σε υγιή άτομα. Παρακάτω η ανακοίνωση:

Το Υπουργείο Υγείας πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου, έχουν λάβει σχετική ενημέρωση από την αρμόδια Αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), ότι το πιο κάτω αναφερόμενο προϊόν, που έχει κυκλοφορήσει στην κυπριακή αγορά, περιέχει βρώμη, χωρίς να αναγράφεται στην ετικέτα του προϊόντος (κατάλογο των συστατικών) κατά παράβαση των διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας για τη σήμανση των τροφίμων.

Η βρώμη συγκαταλέγεται στις αλλεργιογόνες ουσίες και μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα υγείας σε άτομα που είναι αλλεργικοί σε αυτή.
Είδος: 19-ANABOL TESTO

Εμπορική Επωνυμία:USN

Μέγεθος συσκευασίας: 45/90/180 κάψουλες

Χρονική ένδειξη: Όλες οι ημερομηνίες ανάλωσης, συμπεριλαμβανομένου μέχρι και 01/11/2021

Κωδικοί εμπλεκόμενων παρτίδων: όλοι οι κωδικοί

Οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας έχουν ήδη ενημερώσει σχετικά την εταιρεία που διακινεί το εν λόγω προϊόν στην κυπριακή αγορά, με οδηγίες για άμεση ανάκληση/απόσυρσή του από την αγορά.

Επειδή, όμως, ενδέχεται κάποια ποσότητα του εμπλεκόμενου προϊόντος να βρίσκεται ήδη στην κατοχή καταναλωτών που παρουσιάζουν αλλεργική αντίδραση στην κατανάλωση βρώμης, αυτοί προτρέπονται όπως αποφύγουν την κατανάλωσή του και να το επιστρέψουν στους χώρους από όπου το έχουν αγοράσει.

vromi

δείτε επίσης εδώ 

Συνέλαβαν για ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ
και ξέπλυμα το Αφεντικό των Γάλλων Eric Favre

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα