Αρχική » Ντιλερ Πλουσιόπαιδο VS Φτωχούλης Ντίλερ

Ντιλερ Πλουσιόπαιδο VS Φτωχούλης Ντίλερ

by admin

Εάν είσαι πλουσιόπαιδο έχεις το συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά. Η ασφάλεια της οικογενειακής κατάστασης σου δίνει την  δυνατότητα να πουλήσεις πρωτεΐνες και αναβολικά, με πιο χαλαρό πνεύμα αντίθετα με τον Φτωχούλη Ντίλερ που είναι πιο πιεστικός στις πωλήσεις διότι έχει ανάγκη το εισόδημα. Κατά καιρούς  χαϊδεμένα πλουσιόπαιδα και κυρίες έχουν εμπλακεί με την χημική υποκουλτούρα και το πρωτεϊνικό marketing, είτε ως αθλητές, είτε ως μαγαζάτορες. Σήμερα σε μια ελλάδα όπου τα στοιχεία είναι δραματικά η οικονομική “καβάτζα” διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο απέναντι σε όλους αυτούς που επιδιώκουν να βγάλουν μεροκάματο πουλώντας αναβολικά ή πρωτεΐνες αλλά ως ελεύθεροι σκοπευτές δεν έχουν πλάτες!

 

Δυστυχώς το ισχυρό πελατολόγιο – η μεσαία τάξη μοιάζει όλο και περισσότερο σαν μια βάρκα σε ταραγμένα νερά, αναφέρουν οι αναλυτές. Σύμφωνα με έκθεση του ΟΟΣΑ, 9 στα 10 νοικοκυριά της μεσαίας τάξης στην Ελλάδα δηλώνουν δυσκολίες κάλυψης των βασικών αναγκών τους. Το bodybuilding είναι ακριβό άθλημα, η στήριξη από την οικογένεια είναι θεμελιώδης παράγοντας στην προσπάθεια να κάνεις  καριέρα. Από την αγορά πρωτεϊνικής τροφής έως την δαπάνη για ποιοτικά ανδρογόνα αναβολικά στεροειδή. Αργότερα η χρηματική υποστήριξη σου δίνει την δυνατότητα να βγεις στην υποκουλτούρα με καλύτερη ψυχολογία για να πουλήσεις με την σειρά σου ανδρογόνα/ αναβολικά/ στεροειδή, να ανοίξεις βιτρίνα μαγαζί, ή και να φτιάξεις μια δική σου πρωτεϊνική μάρκα.

[quote]Μια λύση είναι να συμφωνήσεις με κάποιον μαγαζάτορα πρωτεϊνών ή κάποιον μπασμένο στο μυϊκό κουρμπέτι – διανομέα αναβολικών στεροειδών, ώστε να έχεις ένα πλαίσιο βάσης[/quote]

Ο φτωχούλης

 

Εάν είσαι παιδί του λαού όπως δείχνουν τα στοιχεία θα τα βρεις μπαστούνια!  Το 2016 στην Ελλάδα ως «μεσαία τάξη» εθεωρείτο ένα μονοπρόσωπο νοικοκυριό με εισόδημα από 7.894 έως και 21.050 δολάρια, όπως προκύπτει από τη μελέτη. Αυτό που αποτυπώνεται στην έκθεση είναι ότι η μεσαία τάξη στην Ελλάδα έχει σχεδόν αφανισθεί και, όπως προαναφέρθηκε, κατέχει την ένατη χειρότερη θέση, ξεπερνώντας μόνο την Τουρκία, τη Χιλή, το Μεξικό, τη Ρωσία, τη Βραζιλία, την Κίνα, τη Ν. Αφρική και την Ινδία. Στον αντίποδα βρίσκεται το Λουξεμβούργο με εισόδημα μεσαίας τάξης 26.482-70.620 δολάρια, η Νορβηγία 26.4040-70.411 δολ. και η Ελβετία 24.664-65.771 δολ. Ακόμα και οι χώρες που αντιμετώπισαν παρόμοια προβλήματα με τη χώρα μας, όπως η Πορτογαλία (9.854-26.278 δολ.) και η Ισπανία (12.911-34.428 δολ.), βρίσκονται σε υψηλότερες θέσεις. Στις 24 ευρωπαϊκές χώρες του ΟΟΣΑ με διαθέσιμα στοιχεία, το 47% των νοικοκυριών με μεσαία εισοδήματα ανέφερε δυσκολίες στην κάλυψη των αναγκών του το 2016. Στην Ελλάδα αγγίζει σχεδόν το 100%. Συγκεκριμένα, η μεσαία τάξη στην Ελλάδα σε ποσοστό 95% αντιμετωπίζει δυσκολίες στην κάλυψη των αναγκών της, όταν το αντίστοιχο ποσοστό στη Νορβηγία και στη Σουηδία είναι 10% και υπερβαίνει το 70% μόνο σε χώρες όπως η Ουγγαρία, η Ιταλία, η Λετονία και η Βουλγαρία.

 

Μια λύση είναι να συμφωνήσεις με κάποιον μαγαζάτορα πρωτεϊνών ή κάποιον μπασμένο στο μυϊκό κουρμπέτι – διανομέα αναβολικών στεροειδών, ώστε να έχεις ένα πλαίσιο βάσης με το όποιο θα τροφοδοτείσαι για να επιτύχεις κάποιες πωλήσεις. Το “ψηστήρι” στα back stage των διαγωνισμών των μυών ή η επικοινωνώ στο διαδίκτυο φαντάζει μια καλή αρχή. Το ίδιο και η προσέγγιση στα γυμναστήρια όπου μπορείς με την φιγούρα του σώματος να βρεις πελάτες, έστω τους εναπομείναντες.

[quote]Το Πλουσιόπαιδο….Επειδή έχεις αποφασίσει να μην σε λένε τεμπέλη που τρως τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς ενώ ταυτόχρονα θα κάνεις το κέφι σου με τους μυώνες τα τωρινά δεδομένα σε ευνοούν[/quote]

 

Το Πλουσιόπαιδο

 

Επειδή έχεις αποφασίσει να μην σε λένε τεμπέλη που τρως τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς ενώ ταυτόχρονα θα κάνεις το κέφι σου με τους μυώνες τα τωρινά δεδομένα σε ευνοούν. Το γενικό συμπέρασμα της έκθεσης του  ΟΟΣΑ είναι ότι το κόστος διαβίωσης αυξάνεται ταχύτερα από το διαθέσιμο εισόδημα, με αποτέλεσμα όλο και περισσότερα νοικοκυριά της μεσαίας τάξης να δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα μεγαλύτερα προβλήματα υπερχρέωσης. ΕΣΥ μην ανησυχείς! Ο χρόνος κυλά υπέρ σου, διότι δεν έχεις τη ανάγκη επιβίωσης που αυτό σου δίνει την δυνατότητα να διαμορφώσεις την εικόνα του επιτυχημένου στα ματιά του εναπομείναντος πελατολογίου που θα υποθέσει πως τα καταφέρνεις πολύ καλά σε μια περίοδο κρίσης. Όποιο θύμα το ντοπάρεις και του δώσεις πρόγραμμα διατροφής θα σε ακολουθήσει σαν πιστό σκυλί, είναι διαπιστωμένο. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και στο πρωτεϊνικό marketing όπου ο ανταγωνισμός είναι υψηλός σε μια χώρα όπου η συμπιεσμένη μεσαία τάξη σε πολλές χώρες του ΟΟΣΑ βλέπει το βιοτικό της επίπεδο να παραμένει στάσιμο ή να μειώνεται, ενώ οι υψηλότερες εισοδηματικές ομάδες συνεχίζουν να συσσωρεύουν εισόδημα και πλούτο!

 

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα