Αρχική » Ευτυχώς δεν νιώθω πια πόνους στον αυχένα! αλλά έχω ακόμη πόνο στους ώμους

Ευτυχώς δεν νιώθω πια πόνους στον αυχένα! αλλά έχω ακόμη πόνο στους ώμους

by admin

Είχε πόνους, αλλά τώρα είναι καλύτερα, όμως τα προβλήματα παραμένουν και η Αμερική δεν είναι πια τόσο ασφαλής για αυτόν.


Ο Dennis Wolf το δηλώνει στο 53:00 λεπτό και απαντά στο περίπτερο 18 όπου βρίσκεται

Πως είσαι; 

 Είχα πόνους αλλά τώρα είμαι καλά!…  Το ευχάριστο όπως τονίζει είναι ότι επικοινωνεί με τον κόσμο- fans

Στο 53:37 τον ρωτούν εάν η καριέρα του έχει τελειώσει; σύμφωνα με φήμες που διαρρέουν

Πες μας ειλικρινά αυτή τη στιγμή νιώθεις καλά; κάνεις προπόνηση ή  είσαι λίγο πεσμένος; ..  ερώτηση στο (53:55 λεπτό)

Ο Wolf απαντά Nαι, καλά ! (ειρωνικά ως προς τα δημοσιεύματα)
Δεν με ρωτάς μόνο εσύ! αλλά και oι fans, ο κόσμος έξω που με συναντούν (διότι ενδιαφέρονται)

Στο 54:30  τονίζει πως θέλει να γυρίσει στην σκηνή να ποζάρει  όμως το 2016  έπαθε τον τραυματισμό που κράτησε  δυο χρόνια,..  αν και πέρασε τον έχει σημαδέψει και δεν μπορεί να είναι όπως ήταν παλιά, “τόσο αφοσιωμένος στην προπόνηση και τρελός που ήμουν πάντα”, (εννοεί το παθός που τον διέκρινε) “και το κακό είναι ότι πια δεν μπορώ να ανεβάσω τόσο την μυϊκή μάζα στο σώμα μου ..τώρα κοιτώ για άλλες ευκαιρίες στην ζωή μου, για παράδειγμα δίνω έμφαση στο studio μου όπου δίνω συμβουλές στους πελάτες για να αποφεύγουν τους τραυματισμούς” ..

“Ευτυχώς δεν νιώθω πια πόνους στον αυχένα αλλά φυσικά έχω ακόμη πόνο στους ώμους στην άρθρωση του ώμου, και αυτό με εμποδίζει να γυμνάζω τον δικέφαλο, και το στήθος όπως θέλω”… (ειδικά όπως επισημαίνει ο δικέφαλος του έχει χάσει μάζα)

Στο 55: 16 τονίζει.. η άρθρωση του ώμου πρέπει αποκατασταθεί περίπου για ένα χρόνο, και για αυτό δεν μπορεί να αγωνιστεί …ο Wolf επαναλαμβάνει ότι είναι καλά, δίνει έμφαση σε άλλα πράγματα στη ζωή του, όμως  κάνει και προπόνηση (όχι την παλιά του δυνατή προπόνηση- Hard core ) ενώ κάνει cardio 2 με 3 φορές τη εβδομάδα.

Στην ερώτηση εάν θα γυρίσει στην Αμερική στο 55:55  ο Wolf  απαντά πως δίνει έμφαση στην εταιρεία του, που είναι στη Γερμανία, και προς το παρών θα παραμένει πιο πολύ στη Γερμανία. Το σχέδιο του, είναι να διαμένει 2 μήνες στην Γερμανία και 1 μήνα στο Las Vegas.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα