Αρχική » Markus Rühl έγινε Πρωτεΐνάς με άγχος! FIBO

Markus Rühl έγινε Πρωτεΐνάς με άγχος! FIBO

by admin

Ο Markus Rühl στη FIBO ως επιχειρηματίας και όχι ως bodybuilder. Αποφάσισε να δημιουργήσει την δική του μάρκα την “Rühl’s Best”  Αυτό φαινόταν  εδώ και καιρό. Η συνεργασία του με την γερμανική εταιρεία  AllStars έφτασε στο τέλος.  Τώρα είναι μια νέα προσπάθεια για τον γερμανό bodybuilder αν και από  οικονομικής άποψης, η FIBO δεν έχει νόημα για μια νέα εταιρεία, λέει ο Rühl , που παράλληλα δηλώνει συναισθηματικά δεμένος με την έκθεση και για αυτό είναι παρών, κύρια επιδίωξη του να έρθει σε επαφή με τους οπαδούς.

Ο  Markus Rühl σε παλαιότερη συνέντευξη τα “είχε πάρει στο κρανίο” με τους νεαρούς Youtubers που έδιναν συμβουλές για προπόνηση και διατροφή,  λέγοντας επίσης αργότερα πως η FIBO είναι κυρίως ένα πανηγύρι θεάματος. Τώρα παρατηρεί πως  εδώ και λίγους μήνες  αν και δημιούργησε τα δικά του συμπληρώματα  “Rühl’s Best”(πήρε τις πρώτες μέρες  600 παραγγελίες) η έκθεση είναι διασκεδαστική για τους fans, αλλά στους εκθέτες προκαλεί πολύ άγχος, ως μια επένδυση που περιλαμβάνει το σχεδιασμό των προϊόντων, τα λειτουργικά έξοδα, τις μετακινήσεις, τις μεταφορές, παράλληλα η FIBO είναι δαπανηρή υπόθεση για μια νέα εταιρεία που δεν μπορεί να το αντέξει αυτό.

Αυτά που δεν λέγονται

Φυσικά, διότι όσοι έχουν κάνει δουλειές για χρόνια γνωρίζουν πως και στην Γερμανία με το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο έχει πλημμυρίσει η αγορά από φτηνές εταιρείες, ενώ μια επιθετική βιομηχανία πρωτεϊνών από το πρώην ανατολικό μπλόκ με πολλή χημική ντόπα! και όμορφα θελκτικά κορίτσια έχει βαλθεί να κατακτήσει τις συνειδήσεις του ποικιλόμορφου κοινού. Ναι, δεν το λένε, αλλά άνοιξαν οι ασκοί του Αίολου, διότι τα χημικά εγγονάκια έγιναν ντιλεράκια με την βιτρίνα της πρωτεΐνης,  και σε λίγο δεν θα είναι δύσκολα μόνο για τις μικρότερες εταιρείες, αλλά και για τις μεγάλες εταιρείες.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα