Αρχική » Dennis Wolf ξανά στο χειρουργείο!

Dennis Wolf ξανά στο χειρουργείο!

by admin

Σε  πρόσφατη συνέντευξη, ο Dennis Wolf θέτει δημόσια  την πιθανότητα να αποσυρθεί από το επαγγελματικο bodybuilding. Παρά την προπέρσινη  επάνοδο και τα εμψυχωτικά video προπόνησης υπό την καθοδήγηση του γκουρού Dennis James,  δες εδώ Dennis James Εμψυχωτικά λόγια για την νέα φωτογραφία του Dennis Wolf η προσπάθεια φαίνεται πως τελικά οδηγήθηκε σε αδιέξοδο, ουσιαστικά το είχαμε επισημάνει εδώ, ήταν μια πιεστική προσπάθεια από τον απαιτητικό σπόνσορα,  δες εδώ Στα άκρα ο Dennis Wolf παρά την σπονδυλοδεσία κυρίως διότι το κοινό των ενθουσιωδών νεαρών οπαδών ήθελε να θαυμάσει ξανά το είδωλο του.  Το 2018 στο Πίτσμπεργκ δήλωνε: Θέλω χρόνο για να γίνω μεγαλύτερος!

Τώρα ο Dennis Wolf σε ένα νεώτερο video όπου περιγράφει τις τωρινές ψυχαγωγικές του αποδράσεις αναφέρει  πώς πρέπει να υποβληθεί σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις, σε διαφορετικά σημεία του σώματος ενώ επισημαίνει το γεγονός  ότι είναι ικανοποιημένος  με το ελαφρύτερο σωματικό βάρος που διατηρεί αυτή την περίοδο. Ο ίδιος αναφέρει: Έχω συνηθίσει να κοιτώ τον εαυτό του στον καθρέφτη αντικρίζοντας  το μικρότερο μέγεθος (όγκος)  και είμαι  εντάξει με αυτό!

 

δείτε επίσης εδώ 

To σακάτεμα του Dennis Wolf &
η επάνοδος του Kevin Levrone.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα