Αρχική » Κολιγκιώνης για Ναύπλιο: από τους υπάρχοντες Ελληνες αθλητές που έχουν πάρει την Pro Card δεν θα έχουμε καμία συμμετοχή!

Κολιγκιώνης για Ναύπλιο: από τους υπάρχοντες Ελληνες αθλητές που έχουν πάρει την Pro Card δεν θα έχουμε καμία συμμετοχή!

by admin

Ο Βετεράνος bodybuilder Τάσος Κολιγκιώνης το δήλωσε: πως η διοργάνωση στο Ναύπλιο  είναι ένας αγώνας που πέρυσι έγινε για πρώτη φορά,  και το πρότεινε η ελληνική ομοσπονδία να γίνει στο όνομα του Rafael Santonja! Για να τιμήσουμε αυτή την προσωπικότητα, και έχει να κάνει με το γεγονός του split (σχίσμα)  της IFBB η γνωστή διάσπαση που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2017. Έτσι ώστε να δείξει η ελληνική ομοσπονδία ότι εμείς είμαστε εδώ, πρωτοστατούμε και σε παγκόσμιο επίπεδο, τουλάχιστον ως ερασιτεχνικό επίπεδο, διότι η ελληνική ομοσπονδία είναι ερασιτεχνική, (δεν έχει να κάνει με επαγγελματισμό ) …η δυναμική είναι η IFBB με πρόεδρο τον Rafael Santonja.

Επίσης ο Τάσος Κολιγκιώνης δήλωσε: πως θα δοθούν 13 επαγγελματικές κάρτες, οι δέκα θα δοθούν στους γενικούς νικητές των κατηγοριών και τρεις κάρτες θα δοθούν για πρώτη φορά στις κατηγορίες Master, επισης συνολικά στις κατηγορίες θα αγωνιστούν 25 με 27 ελληνες και ελληνίδες . Την μια μέρα θα συμμετάσχουν οι ερασιτέχνες, και την  άλλη μέρα οι επαγγελματίες, όμως από ελληνικής πλευράς στους επαγγελματίες δεν θα συμμετάσχει κανένας… συγκεκριμένα δήλωσε:  από τους υπάρχοντες αθλητές που έχουν πάρει την Pro Card δεν θα έχουμε καμία συμμετοχή.
Αντίθετα οι ξένοι επαγγελματίες  θα είναι περίπου 90! Όπου θα χωριστούν σε πεντάδες και θα δοθούν πολλά χιλιάρικα, στην κατηγορία bikini 4.000 , Classic Bodybuilding  4.000, Physic ανδρών, 4.000, Wellnes , 4.000 και στην OPEN κατηγορία bodybuilding 6.000 ευρώ

Η συνέντευξη δόθηκε στο bodybuilding gr.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα