Αρχική » Είσαι Eθισμένος – εξαρτημένος στα Aναβολικά; έχεις την Kλινική σου!

Είσαι Eθισμένος – εξαρτημένος στα Aναβολικά; έχεις την Kλινική σου!

by admin

Οι χρήστες αναβολικών στεροειδών φαρμάκων πολλαπλασιάζονται! με αποτέλεσμα να έχουν προκύψει χιλιάδες περιπτώσεις ανθρώπων που νιώθουν εξαρτημένοι από την χρήση αναβολικών στεροειδών φαρμάκων. Η ιδέα για μια κλινική που μέσα σε όλες τις εξαρτήσεις θα συμπεριλαμβάνει και μια κλινική εξειδίκευση για τη αντιμετώπιση από τη χρήση φαρμάκων που έχουν στόχο την βελτίωση τη μυϊκότητας του σώματος ήρθε αναπάντεχα, ως μια λύση, σε αυτό το κοινωνικό πρόβλημα. Είναι η κλινική για εξαρτημένους ντοπαρισμένους! The Juice Bar.[quote]Ήθελα να μεγαλώσω και σκέφτηκα ότι τα στεροειδή ήταν η απάντηση. Ήταν εύκολο να τα πάρεις, οι χρήστες γύρω μου ήταν αυτοί που μου έδωσαν συμβουλές[/quote] Ο Paul Martindale  ανώτερος ιατρός που συντονίζει το Juice Bar για την East Riding Partnership, μια συνεργασία μεταξύ του Humber NHS Foundation Trust και της Υπηρεσίας Αλκοόλ και Φαρμάκων αναφέρει:  Η υπηρεσία είναι ένας αξιόπιστος και εμπιστευτικός λιμένας κλήσης για όσους την χρειάζονται. 

[quote]Στην Αγγλία εκτιμάται ότι μέχρι ένα εκατομμύριο άνθρωποι λαμβάνουν αναβολικά στεροειδή![/quote]

Η Juice Bar clinic ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ όπως αναφέρει ο Jack Baldwin πρώην χρήστης αναβολικών στεροειδών φαρμάκων εδώ μπορούν να  σε βοηθήσουν.  Ο Baldwin ανέφερε : «άρχισα να παίρνω στεροειδή όταν ήμουν 17 ετών. Ήθελα να μεγαλώσω και σκέφτηκα ότι τα στεροειδή ήταν η απάντηση. Ήταν εύκολο να τα πάρεις,  οι χρήστες γύρω μου ήταν αυτοί που μου έδωσαν συμβουλές. Είδα τα στεροειδή ως συμπλήρωμα που θα βελτίωνε τη διάθεσή μου.  Εκείνη την εποχή, δεν συνειδητοποίησα ότι αυτό τροφοδοτεί την εμμονή μου, έβαλα στόχους για να φτάσω σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος και όταν το επέτυχα δεν ήταν αρκετό, ήθελα να είμαι μεγαλύτερος κάθε φορά. Χρησιμοποίησα  φάρμακα για περίπου τρία χρόνια και γνώρισα σοβαρές διακυμάνσεις της διάθεσης και απώλειας της λίμπιντο μου, μέχρι που οι παππούδες μου μίλησαν μαζί μου και είπαν ότι δεν ήμουν ο ίδιος.  Ανησυχούσαν για τις διαθέσεις μου.. σκέφτηκαν ότι η σωματική μου κατάσταση ήταν αφύσικη αλλά στο κεφάλι μου φαινόταν καλή».

«Μετά από μια ήρεμη προσέγγιση η οικογένειά  μου,  ζήτησε να πάρω βοήθεια.  Πήγα στο γιατρό μου για να τους “χαλαρώσω”. Ο γιατρός μου αναγνώρισε ότι είχα ένα πρόβλημα με τα φάρμακα που έπαιρνα και συνέστησε την παροχή ειδικών συμβούλων. Αρχίσαμε να συναντάμε την ομάδα στο The Juice Bar για εβδομαδιαίες συνεδρίες και απεριόριστη τηλεφωνική υποστήριξη. Είχα πάνω από ένα χρόνο συμβουλευτικής και ακόμη και μετά από αυτή την φορά, ήθελα ακόμα να χρησιμοποιήσω φάρμακα γιατί μισούσα  να είμαι όλο και μικρότερος. Η ψυχολογική έλξη των στεροειδών είναι πολύ δυνατή, εγώ ήμουν διανοητικά και συναισθηματικά εθισμένος, όλα εξαιτίας της εμφάνισής μου»

«Είμαι τόσο ευγνώμων στην ομάδα για την υποστήριξή τους. Με βοήθησαν να γυρίσω στη ζωή μου. Συνέχισα με την προπόνηση στο γυμναστήριο, σε όλη την αποκατάστασή μου και παρόλο που το μέγεθός μου έχει μειωθεί, αισθάνομαι πιο σίγουρος και υγιέστερος από ποτέ. Σε όσους χρησιμοποιούν, θέλω να πω ότι τα στεροειδή και άλλα IPEDs καταστρέφουν την υγεία σας. Δεν έχει σημασία τι σκέφτεστε τότε, μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα που δεν επηρεάζουν μόνο εσάς αλλά τους ανθρώπους γύρω σας που σας αγαπούν. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το ταξίδι στην αποκατάσταση δεν είναι ένα μοναχικό κομμάτι, θα πάρετε την υποστήριξη από την ομάδα στο The Juice Bar και είναι εκεί όταν τις χρειάζεστε χωρίς κρίση»[quote]Ο πρώην χρήστης αναβολικών στεροειδών φαρμάκων Jack Baldwin έγινε σύμβουλος απεξάρτησης ! [/quote]

Η ψυχική μάχη με την εμφάνιση είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο έχω γίνει ομότιμος σύμβουλος. Θέλω να βοηθήσω ανθρώπους σαν εμένα, που είναι παγιδευμένοι δηλώνει τώρα ο πρώην χρήστης αναβολικών στεροειδών φαρμάκων Jack Baldwin.

Ο  διευθυντής Paul Martindale δήλωσε: «Οι άνθρωποι δεν λαμβάνουν IPEDs για άμεση ευφορία, αντ ‘αυτού είναι η επιθυμία να αλλάξουν την  εικόνα και να βελτιώσουν την απόδοση που οδηγεί στη χρήση. Το μειονέκτημα είναι ότι οι χρήστες συχνά γίνονται στερεοτυπικοί  με την εμφάνισή τους και αισθάνονται  πως όσο και  μεγαλύτεροι και να  είναι αυτό δεν είναι ποτέ αρκετό».

Στην Αγγλία εκτιμάται ότι μέχρι ένα εκατομμύριο άνθρωποι λαμβάνουν αναβολικά στεροειδή, τα οποία είναι συνταγογραφούμενα μόνο φάρμακα.“Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι τα αγοράζουν από άλλες πηγές για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής της εικόνας του σώματος με την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας ή για αθλητικές επιδόσεις” δήλωσε ο Paul Martindale 

Μερικοί χρήστες φαρμάκων λαμβάνουν πληροφορίες από άλλους σε κέντρα φυσικής κατάστασης ή απόπηγές στο διαδίκτυο, οι οποίες μπορεί να είναι παραπλανητικές. Ο Paul Martindale είπε: Ένα μεγάλο μέρος της υπηρεσίας μας μέχρι σήμερα έχει να κάνει με την εκπαίδευση δεκάδων εκπαιδευτών γυμναστικής του East Yorkshire Council για τα φάρμακα που βελτιώνουν την εικόνα και την απόδοσή τους, συμπεριλαμβανομένων παρενεργειών και τον τρόπο ταυτοποίησής τους, καθώς και τον τρόπο παροχής συμβουλών και παραπέμπουν τους ανθρώπους στην υπηρεσία μας.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα