Αρχική » Dave Paumbo πήγε και στους Καμπινέδες με το Μικρόφωνο αλλά έβγαλε ειδήσεις!

Dave Paumbo πήγε και στους Καμπινέδες με το Μικρόφωνο αλλά έβγαλε ειδήσεις!

by admin

O Dave Paumbo έκανε τρομερή δουλειά, με  το μικρόφωνο γύρισε παντού, μέχρι και στους καμπινέδες για να βρει, και να ρωτήσει κόσμο και κοσμάκη για τον διαγωνισμό του Arnold Classic 2019 (Σημ : ήδη έγινε ο διαγωνισμός  με νικητή τον Brandon Curry) ο Paumbo πριν τον αγώνα με το χαμόγελο στα χείλη έκανε τις μπηχτές του ερωτήσεις,  τα αξιοσημείωτα ο “έμπειρος” Shawn Ray που ποντάρισε στον Μίστερ Μάρτιο – Cedric McMillan που όμως τελικά βαθμολογήθηκε τέταρτος!… 2: 40  ΛΕΠΤΟ  και μετά μιλάει για αυτό.

Στο 4:37 όπου συναντά τον φρεσκο – εγχειρισμένο Jose στο ισχίο Jose “The Boston Mass” Raymond  και τον Mr Olympia Shawn Rhoden που μάντεψε σωστά αναφέροντας το όνομα του Brandon Curry, αντίθεα ο Jose Raymond   ποντάρισε στον Jose Lenartowicz που όμως βαθμολογήθηκε 8ος ![quote]Ο Roelly Winklaar έβαλε την αδελφή του να απαντήσει,  αποδίδοντας το «φταίξιμο « στους ανθρώπους των social media! για τα σχόλια πριν τον αγώνα [/quote]

Στο 6:04 συναντά τον Luke Sandoe ( τελικά βαθμολογήθηκε τρίτος), όπου ο Dave Paumbo στέκεται στις εντυπωσιακές φωτογραφίες του Sandoe άλλα και τη καθοδήγηση του bodybuilder από τον γκουρού Chris Aceto, o Paumbo εγκωμιάζει τον Luke Sandoe λέγοντας πως είναι ο μεγαλύτερος τύπος στο show , αλλά δεν παίρνει καμία  είδηση για το τι  προβλέπει.

Στο 7:00 συναντά  τον Brandon Curry που σε αυτή την συνέντευξη που δόθηκε λίγα εικοσιτετράωρα πριν το διαγωνισμό του Arnold Classic δήλωνε αισιόδοξος για την νίκη! Μετά από μια καλή προετοιμασία.

Φυσικά όλα τα λεφτά είναι στο 8:20 όπου συναντά τον Roelly Winklaar και του ρίχνει την μπηχτή ερώτηση  για την φυσική του κατάσταση ρωτώντας τον, πριν 2 εβδομάδες έκανες ποζάρισμα και ήσουν (γεμάτος νερά) αυτό το αναφέρει με κόσμιο τρόπο ,  λέγοντας πως κάποιοι του κάνουν μια μικρή κριτική , για να λάβει την απάντηση από τον Roelly Winklaar έβαλε την αδελφή του να απαντήσει,  αποδίδοντας το «φταίξιμο « στους ανθρώπους των social media! ..τονίζοντας,  πως ήταν μόνο ένα guest posing και το Σάββατο ο αδελφός της θα ήταν έτοιμος (τελικά βαθμολογήθηκε πέμπτος ! ) τι να κάνει και ο Paumbo συμφώνησε!

 

δείτε επίσης εδώ 

Brandon Curry Κατέκτησε
το Arnold Classic 2019 στις ΗΠΑ

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα