Αρχική » Πήρε πολλά Αναβολικά – αφαιμάξεις & bodybuilding

Πήρε πολλά Αναβολικά – αφαιμάξεις & bodybuilding

by admin

Ο Δόκτωρ Tony είναι ρεαλιστής δεν κρύβεται, πήρε τόσα πολλά Αναβολικά Στεροειδή  που τώρα κάνει αφαιμάξεις τακτικά για νιώσει καλά!   Ο Bodybuilder Δόκτωρ Tony Ηuge σε ακόμη ένα τηλεοπτικό απόσπασμα του ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στις 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 κάνει μια εξομολόγηση ζωής. Συγκεκριμένα ο φιλόδοξος – μυώδης  Δόκτωρας αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα, όπως και πολλοί άλλοι άνθρωποι που διοχετεύουν ουσίες στο σώμα τους. Λόγω της μεγάλης ποσότητας φαρμάκων που ενίει  (χτυπά ενέσεις) στο σώμα του  συσσωματώνονται στο αίμα του ταχύτερα! κάνοντας το αίμα του πιο παχύ!  (πήξη)    Το αίμα του πηκτικοποιείται ως ένα νοσηρό ρεύμα που διοχετεύεται στον οργανισμό του – πηχτό, κολλώδες αίμα που είναι πιο επιρρεπές για *θρόμβους –  το πολύ παχύ αίμα δεν είναι σε θέση να κυκλοφορήσει μέσω των τριχοειδών δικτύων και άλλων αγγειακών δομών του μικροαγγειακού συστήματος. Εδώ μια εξέταση/ ένα  αιμοασιογράφημα καθορίζει την πήξη του αίματος μας. Τα σύμπτωμα της ανάπτυξης της πήξης του αίματος μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα ασθένειας του ήπατος, (βλάβη του ενδοθηλίου, το εσωτερικό από τους τρεις χιτώνες του τοιχώματος των αγγείων) ή καρδιαγγειακή νόσο.

[accordion title=”Σημείωση BS Οι Κίνδυνοι παρόμοια φαινόμενα ” close=”0″]Το ίδιο φαινόμενο παρουσιάζεται από τις πρόσθετες ουσίες που προστίθενται μέσα στην ηρωίνη την οποία αγοράζουν οι χρήστες, από τους εμπόρους ναρκωτικών, για ν’ αυξάνεται το βάρος και να κοστίζουν περισσότερο. Οι ουσίες αυτές δεν διαλύονται μέσα στο αίμα και συσσωματώνονται μέσα στα αγγεία ζωτικών οργάνων (εγκέφαλος, νεφροί, πνεύμονες, συκώτι) προκαλώντας λοιμώξεις και σοβαρές βλάβες με απώλεια λειτουργικών ικανοτήτων. [/accordion] Στην θεραπευτική αφαίμαξη αφαιρείται αίμα από μια φλέβα σε άτομα με υψηλά επίπεδα αιμοσφαιρίνης, προκειμένου να μειωθεί ο όγκος του αίματος που κυκλοφορεί. Αυτό είναι αποτελεσματικό για τη μείωση της πυκνότητας του αίματος και ελάττωση του κινδύνου εγκεφαλικού επεισοδίου.

Δόκτωρ Tony ΟΜΟΛΟΓΙΑ ! πήρε πολύ Αναβολικό τώρα κάνει αφαιμάξεις για νιώσει καλά! ο ίδιοςμιλά για αυξημένα αιμοπετάλια (Σημ: αποτελούν ισχυρό δείκτη καρκίνου, ιδίως στους άνδρες)

*Η δημιουργία  θρόμβου σε μία από τις εσωτερικές φλέβες, είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση καθώς ο θρόμβος, το κομμάτι του πηγμένου αίματος, μπορεί να αποκολληθεί από τη φλέβα και να ταξιδέψει μέσω της κυκλοφορίας του αίματος προς ένα σημαντικό όργανο ή αποκόπτοντας την αιμάτωση της καρδιάς. Ο ρυθμός πήξης αίματος προσδιορίζεται για θεραπευτικούς και προφυλακτικούς σκοπούς. Η παραβίαση των δεικτών δείχνει ανισορροπία των αγγείων, ήπατος.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα