Αρχική » Dennis Wolf πιστεύει πως ο Shawn Rhoden είναι φαβορί για το MR OLYMPIA 2019

Dennis Wolf πιστεύει πως ο Shawn Rhoden είναι φαβορί για το MR OLYMPIA 2019

by admin

Η συζήτηση για τον Shawn Rhoden και τις πιθανότητες να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο συνεχίζονται, σε συνέντευξη του στο Muscular Development o γερμανορώσος Dennis Wolf έδωσε αρκετές πιθανότητες στον Rhoden και για το 2019, απαντώντας στο ερώτημα – υποψίες πως δεν θα επανέλθει ο χειρουργημένος Phil Heath.

Ο Wolf επεσήμανε πως οι υπόλοιποι θα δυσκολευτούν να αντιμετωπίσουν τον τωρινό νικητή του Mr. Olympia, που διαθέτει ένα δομημένο ισχυρό μυϊκό σύνολο. “Being Mr. Olympia there must be no weak points. I don’t think any of these guys can make it next year. Shawn Rhoden is structurally better than everyone else”

Ο Wolf δεν δίνει πιθανότητες στους αντιπάλους του Shawn Rhoden, για διαφορετικούς λόγους,  ο Roelly Winklaar ο Brandon Curry, ο Big Ramy διακρίνονται για την εντυπωσιακή τους μάζα, όμως δεν έχουν την ευδιάκριτη μυϊκή ποιότητα του Rhoden. Μια υπεροχή που ορίζεται ως μυϊκή ωριμότητα που διαθέτει ο Rhoden έχοντας  παράλληλα έναν εντυπωσιακό μυϊκό διαχωρισμό στα πόδια. Μια έμμεση αναφορά για τους υπόλοιπους bodybuilders. “That’s where you miss to be Mr. Olympia. These small fine things striations separations, the quality of muscle the maturity and how deep are your legs”

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα