Αρχική » Γιατρός είμαι ένα μικρό “Σκατό” μπροστά σου Άρνολντ!

Γιατρός είμαι ένα μικρό “Σκατό” μπροστά σου Άρνολντ!

by admin

Πριν λίγες μέρες ο Schwarzenegger σε μια δημόσια προσπάθεια νουθεσίας ζήτησε από πολλούς ανθρώπους, teenagers που θέλουν να μεγαλώσουν γρήγορα, άντρες και γυναίκες που επιζητούν την μυϊκή ωραιοποίηση, να μην δίνουν έμφαση στα χαπάκια! Αλλά σε μια αδιάλειπτη προσπάθεια παραγωγικών επαναλήψεων, μια καθημερινή προσπάθεια. Όμως αυτή είναι η μια όψη…

Εδώ όταν ο  Schwarzenegger τα τσούγκρισε με τον γιατρό!

Ο Arnold Schwarzenegger αναγνώρισε τη χρήση αναβολικών στεροειδών, κατά τη διάρκεια της περιόδου κατά την οποία ήταν νόμιμα. Όπως δήλωσε το 1977, τα στεροειδή χρησιμοποιήθηκαν από αυτόν για να τον διατηρήσουν σε φόρμα, αλλά όχι για το “χτίσιμο” μυϊκής μάζας. Το αστέρι του bodybuilding κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποίησε το φάρμακο dianabol και την προπιονική τεστοστερόνη για τον πρώτο του τίτλο, το Mr. Olympia, το 1970.

Το 1988, ο bodybuilder διοργάνωσε τον δικό του μυϊκό  διαγωνισμό το “Arnold Classic”, ο οποίος διεξάγεται κάθε χρόνο, στα τέλη Φεβρουαρίου ή αρχές Μαρτίου, στην πόλη Columbus, του Ohio.

Το 1999, ο Schwarzenegger μήνυσε τον γερμανό γιατρό Willie Heepe, ο οποίος ισχυρίστηκε στο”Info Radio”  ότι η χρήση αναβολικών στεροειδών του προκάλεσαν καρδιακά προβλήματα και προέβλεψε πως θα είχε προβλήματα υγείας που θα οδηγούσαν τον bodybuilder ακόμη και σε πρόωρο θάνατο έχοντας ως δεδομένο τη σχέση μεταξύ της χρήσης στεροειδών φαρμάκων  και μεταγενέστερων καρδιακών προβλημάτων.[quote]Εγώ είμαι ένα μικρό σκατό από το Βερολίνο!  [/quote]

Λόγω του ότι ο γιατρός ποτέ δεν τον εξέτασε προσωπικά, ο Schwarzenegger άσκησε  εναντίον του μια ποινική δίωξη ύψους 50.000 γερμανικών μάρκων στα γερμανικά δικαστήρια. Ο Γιατρός στο άκουσμα της είδησης αναρωτήθηκε πως ένας πολυεκατομμυριούχος star ζητούσε από αυτόν χρήματα. Εγώ είμαι ένα μικρό σκατό από το Βερολίνο!  “Ich bin doch nur ein kleiner Scheißer aus Berlin.”Είχε πει ο γιατρός. Το 1999, ο Schwarzenegger μήνυσε επίσης και το Globe Magazine, ένα αμερικανικό περιοδικό που είχε κάνει παρόμοιες προβλέψεις για τη μελλοντική υγεία του bodybuilder. Μέχρι το 1996, ένα χρόνο πριν από την ανοικτή εγχείρηση καρδιάς για να αντικαταστήσει μια αορτική βαλβίδα, ο Schwarzenegger υπερασπίστηκε δημοσίως τη χρήση αναβολικών στεροειδών κατά τη διάρκεια της καριέρας του στο bodybuilding. Ο Schwarzenegger  αναφέρθηκε πως γεννήθηκε με μια προβληματική αορτική βαλβίδα,  σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του.  Επίσης, ο bodybuilder ισχυρίστηκε ότι δεν είχε χρησιμοποιήσει ποτέ αναβολικά στεροειδή από το 1990, όταν απαγορεύτηκαν. Το 1997, πήγε στο Μεξικό για μια αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας, η οποία εκτελείται για ανθρώπους με στενώσεις αρτηριών στην καρδιά. Ο Schwarzenegger δεν το είπε στη σύζυγό του Maria Shriver την εποχή εκείνη, πως θα έκανε  χειρουργική επέμβαση, διότι ήταν έγκυος. Λέγοντας..

“θα κάνω την εγχείρηση  καρδιάς, ήσυχα, κανείς δεν  θα το ξέρει, το κάνουμε έξι το πρωί, πηγαίνω στο Μεξικό και θα πω στη Μαρία ότι είμαι εδώ, λίγο απασχολημένος και είμαι σε διακοπές!”

Ο Arnold Schwarzenegger παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε αναβολικά στεροειδή που βελτίωσαν την απόδοση ενώ ήταν νόμιμα, γράφοντας το 1977 ότι “τα στεροειδή με βοήθησαν να διατηρήσω το μυϊκό μέγεθος σε μια αυστηρή διατροφή για την προετοιμασία ενός διαγωνισμού δεν τα χρησιμοποίησα για μυϊκή ανάπτυξη, αλλά  για τη συντήρηση των μυών κατά την γράμμωση”

Σε συνέντευξη ο ηθοποιός σημείωσε αρχικά ότι τα καρδιακά προβλήματα υπήρχαν στην οικογένειά του! καθώς η μητέρα του αντιμετώπισε επιπλοκές με τις βαλβίδες της καρδιάς, πρόβλημα που είχε και ο ίδιος.

Ακόμη και έτσι να είναι, αυτό έρχεται σε σύγκρουση με την απόφαση του να χρησιμοποιήσει στεροειδή ενώ γνώριζε το πρόβλημα! Δες εδώ Σβαρτσενέγκερ κάπνιζε πριν το χειρουργείο & τα αναβολικά!

Ο Γιατρός, Willie Heepe που ήταν υπεύθυνος σε κέντρο αποκατάστασης για ασθενείς με καρδιακή προσβολή, αφού έπεσαν μια στρατιά δικηγόροι και μετά από συνεννόηση ζήτησε τότε συγγνώμη απο τον Schwarzenegger. Αν και ο ίδιος όπως ανέφερε θα προτιμούσε να τον συναντήσει στη γερμανία και να συζητούσαν φιλικά πίνοντας μια μπύρα! Ο Schwarzenegger ήταν πάντα ευπρόσδεκτος για μια συμφιλίωση μαζί του, στο κέντρο αποκατάστασης.

Ο Γιατρός, Willie Heepe


Εδώ το άρθρο με την τελευταία
επέμβαση  για την καρδιά…

 

O Σβαρτσενέγκερ στο Νοσοκομείο !
επέμβαση ανοικτής καρδιάς!

30/03/2018  Από BS mag of Disclosure 


Ο πρώην  bodybuilder – αστέρας του Χόλιγουντ και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ χρειάστηκε σήμερα να υποβληθεί εκτάκτως σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς έπειτα από ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια επέμβασης αντικατάστασης βαλβίδας.

Πριν αρκετά χρόνια το 1997 έκανε μια αντικατάσταση αορτικής  βαλβίδας

Δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που ο διάσημος ηθοποιός υποβάλλεται σε εγχείρηση καρδιάς, καθώς το 1997 χειρουργήθηκε για αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας. Οι γιατροί δεν είχαν θεωρήσει πως ήταν απόλυτα απαραίτητη τότε, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να το κάνει όσο ήταν ακόμη σε μικρότερη ηλικία. Επίσης, είχε υπογραμμίσει ότι επρόκειτο για μια εκ γενετής κατάσταση και δεν είχε να κάνει με αναβολικά.

0330-arnold-schwarzenegger-through-the-years-photos-footer-3

Η επέμβαση στον  πρώην bodybuilder διήρκεσε πολλές ώρες.  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ, ο 70χρονος Σβαρτσενέγκερ  πήγε στο νοσοκομείο την Πέμπτη για αντικατάσταση βαλβίδας με καθετήρα. Κατά τους ισχυρισμούς, ανέπτυξε επιπλοκές κατά τη διάρκεια της πειραματικής αντικατάστασης και οι γιατροί αποφάσισαν γρήγορα να πραγματοποιήσουν χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς!  Ευτυχώς, οι χειρουργοί ήταν έτοιμοι για αυτό το ενδεχόμενο και οι αναφορές είναι πως τώρα βρίσκεται  σε σταθερή κατάσταση.

aortic-stenosis

Ο Schwarzenegger  όπως δημοσιεύτηκε “γεννήθηκε” αυτό αναφέρουν,  με μια δίφυλλη αορτική βαλβίδα, (μια κανονική βαλβίδα αορτής έχει τρία φύλλα). Πριν αρκετά χρόνια,  το 1997  έκανε μια αντικατάσταση αορτικής  βαλβίδας κατασκευασμένη από τον δικό του μεταμοσχευμένο ιστό.  Οι ιατρικοί εμπειρογνώμονες προέβλεπαν ότι θα χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης αορτικής  βαλβίδας τα επόμενα δύο έως οχτώ χρόνια, καθώς η βαλβίδα του θα υποβαθμιζόταν προοδευτικά.

θα περιόριζε δραματικά τη σωματική του δραστηριότητα και την ικανότητά του να ασκείται

stenosi-aortikis

 

Ο Schwarzenegger προφανώς επέλεξε μια μηχανική βαλβίδα, τη μόνη, μόνιμη λύση που ήταν διαθέσιμη κατά τη στιγμή της χειρουργικής επέμβασης του, επειδή θα περιόριζε δραματικά τη σωματική του δραστηριότητα και την ικανότητά του να ασκείται.
Η βαλβίδα αντικατάστασης του, το  1997 δεν προοριζόταν ποτέ να είναι μόνιμη, και έχει ξεπεράσει το προσδόκιμο ζωής της, οπότε επέλεξε να την αντικαταστήσει χθές,  μέσω μιας λιγότερο επεμβατικής αντικατάστασης βαλβίδας καθετήρα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του, Daniel Ketchell, στην Washington Post.

Δείτε επίσης εδώ 

Σβαρτσενέγκερ Παίρναμε 15mg τότε 
και παίρνουν 1000mg από το ίδιο πράγμα τώρα! 
Είναι πραγματικά εξωφρενικό.
arnold-Schwarzenegger-killing-gunther-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα