Αρχική » 28χρονος Bodybuilder κινδυνεύει να χάσει το πόδι του διότι “Χτυπούσε ενέσεις” φιλαράκι του “γιατρού” Tony Huge

28χρονος Bodybuilder κινδυνεύει να χάσει το πόδι του διότι “Χτυπούσε ενέσεις” φιλαράκι του “γιατρού” Tony Huge

by admin

Πριν χρόνια ένας νεαρός χημικός καμικάζι που μόλις είχε καθοδηγηθεί από τον γκουρού του, μας είχε αναφέρει πως όλα έβαιναν καλώς στη “θεραπεία του”, όταν ρωτήθηκε ποιος του εγχέει τα φάρμακα στους μυώνες του;  αυτός απάντησε,  εγώ ή ο προπονητής μου,  δεν χρειάζομαι νοσοκόμα και γιατρό, αυτά είναι απλά πράγματα δεν θα πάθω και τίποτα..

Λάθος! τίποτα δεν είναι σίγουρο, όλα ξεκινούν και από την βελόνα, ένα φαινόμενο που σταδιακά αρρωσταίνει κόσμο,  λόγω της εισροής χιλιάδων νέων χρηστών,  έχει προσλάβει διαστάσεις επικίνδυνου μιμητισμού, σε μια αδόκιμη  χρήση που πολλές φορές ωθεί τους ανθρώπους  να μην λαμβάνουν προφυλάξεις .

[quote]κινδυνεύει να χάσει το πόδι του διότι “Χτυπούσε ενέσεις” φιλαράκι του “γιατρού” Tony Huge ..μιλά για μούφα αναβολικά στεροειδή  [/quote]

Ο Daniel Marquis 28 ετών εμβάθυνε στην χημική κουλτούρα έχοντας ίνδαλμα τον Δόκτωρ Tony Huge έναν γνωστό Μυώδη Γκομενοπροπονητή και καθοδηγητή που περνά τον χρόνο του αναζητώντας τα ιδεώδη των μυών σε ένα σύγχρονο ντοπαριστικό περιεχόμενο, περιστοιχιζόμενος από θελκτικές υπάρξεις της νοτιανατολικής ασίας .

Εδώ με τον Δόκτορα Tony Huge ποζάρουν,
(δεξιά ο Daniel Marquis 28 ετών)

Ο  Daniel Marquis χρησιμοποίησε φάρμακα για να αναπτύξει τους μυώνες του, botched set of steroids μόνο που εδώ δεν έχει διευκρινιστεί εάν  χρησιμοποίησε μυοκλασικα πεπτίδια ACE 031 ή και στεροειδή φάρμακα. Σε κάθε περίπτωση η φιλοδοξία του, τον οδήγησε να κάνει ενέσεις στο μηρό του με στόχο να βάλει όγκο που θα τον βοηθούσε να εντυπωσιάσει τον κοινωνικό του περίγυρο.

Μαζί στα γούστα με ωραία κορίτσια

[quote]Δυστυχώς ο 28χρονος bodybuilder προσβλήθηκε από  νεκρωτική περιτονίτιδα, μία ασθένεια που προκαλεί καταστροφή του λεπτού ιστού του δέρματος και στο 1/3 των περιπτώσεων οδηγεί στον θάνατο![/quote]

Δυστυχώς ο 28χρονος bodybuilder προσβλήθηκε από  νεκρωτική περιτονίτιδα, μία ασθένεια που προκαλεί καταστροφή του λεπτού ιστού του δέρματος και στο 1/3 των περιπτώσεων οδηγεί στον θάνατο!  Η νεκρωτική περιτονίτιδα (necrotazing fasciitis) οφείλεται στην «εισβολή» στο δέρμα σαρκοφάγων μικροοργανισμών που καταστρέφουν τον μαλακό ιστό, έτσι ο Daniel Marquis αναγκάστηκε να κάνει μια χειρουργική επέμβαση στο  νοσοκομείο, αλλά δεν ήταν επιτυχής!

Η νέκρωση συμβαίνει όταν τα κύτταρα των ιστών αρχίσουν να πεθαίνουν
σαπίζοντας  τη σάρκα και η λοίμωξη εξαπλώνεται γρήγορα μέσω του ποδιού 

Ο ίδιος αναφέρει “ Δεν έχω ασφάλιση υγείας και πριν από τρεις ημέρες έκανα  χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσω τη νεκρή σάρκα που εξαπλώνονταν μέσα στο πόδι μου”  («ασθένεια που τρώει τη σάρκα», προσβάλλει τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος όπως και τα στρώματα του συνδετικού ιστού που τυλίγουν τους μύες και τα όργανα)ο bodybuilder συνεχίζοντας αναφέρει… “ πλήρωσα την πρώτη μου χειρουργική επέμβαση, η οποία κόστισε περίπου £ 8.000, με δικά μου χρήματα. Έχω τουλάχιστον δύο ακόμα χειρουργικές επεμβάσεις που χρειάζεται να κάνω  αλλά δεν έχω τα οικονομικά μέσα για να τους πληρώσω. Αυτές οι χειρουργικές επεμβάσεις θα είναι επίσης πιο δαπανηρές από τις πρώτες. Παρακαλώ βοηθήστε με!” Ο 28χρονος bodybuilder ζητά επίσης να διαδοθεί το μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτή την εποχή απίστευτης σωματικής και συναισθηματικής οδύνης, οποιαδήποτε δωρεά, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή είναι να με βοηθήσει να αντέξω τις επερχόμενες χειρουργικές επεμβάσεις μου για να σώσω το πόδι μου είναι κάτι για το οποίο θα είμαι αιώνια ευγνώμων.. (χρειάζεται 30.000 δολάρια , έχει συγκεντρώσει τα 15.000)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bodybuilderinthailand (@bodybuilderinthailand) στις

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα