Αρχική » Nataliya vs William Bonac τα γνήσια βελτιωτικά αμφισβητούν τους άντρες!

Nataliya vs William Bonac τα γνήσια βελτιωτικά αμφισβητούν τους άντρες!

by admin

Το είχαμε επισημάνει εδώ και καιρό, τώρα και τα ξένα media ασχολούνται με την εντυπωσιακή διάπλαση της Ναταλίας που αμφισβητεί τα πατροπαράδοτα γενετικά χαρακτηριστικά του αντρικού φύλλου. Επανειλημμένως είχαμε επισημάνει πως αυτή είναι ακόμη μια περίπτωση, που συγκλονίζει όλους αυτούς που καθοδηγούνται από μέντορες,  όπου συνεχώς τους τονίζουν πως για όλα φταίνε τα γενετικά τους χαρακτηριστικά. Παρά το γεγονός ότι πολλοί πελάτες έχουν δώσει πολλούς μισθούς σε μέντορες προπονητές,  που συνεχώς λένε,  δεν σου έφαγα τα λεφτά, απλά δεν έχεις τα γενετικά χαρακτηριστικά! 

Η Ναταλία όμως αν και γυναίκα έρχεται να διαψεύσει επιστήμονες και στελέχη ομοσπονδιών.

Shawn Rhoden o νέος Mr Olympia 2018  στους άντρες..δίπλα του η Ναταλία

Τα media αναφέρουν πωςΗ συζήτηση το Σαββατοκύριακο δεν ήταν για κάποιους από τους άντρες  bodybuilders ή αθλήτριες μπικίνι, αλλά ήταν για το απίστευτο μέγεθος της γυναίκας bodybuilder  Nataliya Kuznetsova.

Η Nataliya κέρδισε την κάρτα Pro League (ως τώρα ήταν ερασιτέχνης )κερδίζοντας το σύνολο της γυναικείας κλάσης bodybuilding.

Το γυναικείο bodybuilding έχει ξεθωριάσει στον κόσμο του bodybuilding σε διάφορες ομοσπονδίες, καθώς οι προωθητές – promoter  βλέπουν αυτό το τμήμα να επικρίνεται για το freak μέγεθος των γυναικών αθλητριών. Στην πραγματικότητα, το Arnold Sports Festival  και το Olympia Weekend απέσυραν to γυναικείο bodybuilding από το πρόγραμμά τους.

Ευτυχώς τα Wings of Strength διοργανώνουν μια επίδειξη που έχει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό έπαθλο για τις γυναίκες  bodybuilders και επίσης στο Ρουμανικό –  Romania Muscle Fest, η γυναικεία κατηγορία bodybuilding έχει το δεύτερο υψηλότερο χρηματικό έπαθλο μετά την Ανοικτή κατηγορία Bodybuilding στους άντρες. Αμέσως μετά την έναρξη της κυκλοφορίας των φωτογραφιών της Nataliya στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, δυστυχώς υπήρξαν περισσότερες κριτικές σχετικά με το μέγεθος της.

Κάποιοι προχώρησαν τόσο μακριά ώστε να αποκαλούν  την Nataliya την «γυναικεία εκδοχή του Big Ramy». Σε συζητήσεις,  σε διάφορους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων συζητήθηκαν εάν το μέγεθος της Nataliya είναι υπερβολικά μεγάλο. Ως συνήθως, πολλοί πρότειναν ότι μια γυναίκα έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό, τι της αρέσει στο σώμα της, ακριβώς όπως ένας άνδρας, αλλά πολλοί εξακολουθούν να το συζητούν.

Μια φωτογραφία της Nataliya δίπλα στον William Bonac
έδειξε το απίστευτο μέγεθος που έχει..

[quote]Πολλοί μέντορες ΑΦΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ προβάλουν τα γενετικά χαρακτηριστικά ως εμπόδιο στους άντρες , και τι κρίμα… στεναχωρούν κόσμο! [/quote]


[vimeo width=”400″ height=”250″ video_id=”302722237″]


[vimeo width=”400″ height=”250″ video_id=”302722222″]


δείτε επίσης εδώ 

2016:Too Big for the World Κυρία μου!
Είσαι μια από τις γυναίκες που δεν χρειαζόμαστε!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα