Αρχική » Αναφορά σε σε ΘΡΙΑΜΒΟ ! απο την ΕΟΣΔ

Αναφορά σε σε ΘΡΙΑΜΒΟ ! απο την ΕΟΣΔ

by admin

Ναι, αναφέρονται σε ΘΡΙΑΜΒΟ ! όπως δημοσιεύτηκε στην σελίδα της ελληνικής ομοσπονδίας σωματικής διάπλασης ΕΟΣΔ.

παρακάτω η ανακοίνωση 

Ο χρήστης IFBB-Greece ΕΟΣΔ περήφανος στην τοποθεσία CluJ – Roumanie.

Θρίαμβος για την χώρα μας στην δεύτερη αγωνιστική ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της IFBB!Αρχικά η Kristine Jansone επικράτησε και στις 2 κατηγορίες που αγωνίστηκε, Bikini Fitness Masters και Bikini Fitness -1.62,κατακτώντας επαγγελματική κάρτα IFBB Elite Pro στο Οverall!

Εν συνεχεία ο Λευτέρης Σιδηρόπουλος δεν άφησε κανένα δικαίωμα αμφισβήτησης αφού μετά από την κατηγορία του Bodybuilding +100 κατέκτησε ομόφωνα και εκείνη του Γενικού Νικητή αποκτώντας και αυτός Επαγγελματική κάρτα.


 

Οι αγώνες έκλεισαν με την κατηγορία του Γιάννη Θεράπου Classic Bodybuilding +1.80 ο οποίος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο! Η Ελλάδα στο σύνολο των μεταλλίων κατέκτησε την 2η θέση πίσω από την οικοδέσποινα Ρουμανία και ξεπερνώντας το ανώτερο σε συμμετοχές Ιράκ!Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που μας έκαναν υπερήφανους αυτό το διήμερο στην Ρουμανία

 

Επίσης  

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας Σταθόπουλο Νίκο και Αγιαννοπούλου Βασιλική οι οποίοι μας έκαναν υπερήφανους κατακτώντας στην 1η ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της IFBB το Χρυσό και το Αργυρό Μετάλλιο στις κατηγορίες Masters Men’s Physique 40-49 και Masters Body Fitness αντίστοιχα. Συγχαρητήρια επίσης στους αθλητές μας Βαγγέλη Συρίγο ο οποίος κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία Men’s Physique +1,79,Ειρήνη Παπαγεωργίου (Εξαιρετική εμφάνιση στην κατηγορία Wellness άνευ συν/σμου),και Μηνίδη Οδυσσέα 7η θέση Men’s Physique +1,79.

Αγιαννοπούλου Βασιλική


Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα