Αρχική » Συνομιλίες για καρκίνο και αναβολικά!

Συνομιλίες για καρκίνο και αναβολικά!

by admin

Οι νέοι  διάλογοι που δημοσιεύτηκαν στα ελληνικά media  σοκάρουν, κυρίως διότι συνειδητοποιημένα στους απομαγνητοφωνημένους διαλόγους αναφέρεται πως πολλοί bodybuilders σιγά – σιγά θα χάσουν τη ζωή τους, ενώ συνειδητά αναφέρεται πως προκαλούνται παρενέργειες από τα αναβολικά στεροειδή αλλά ταυτόχρονα προτείνονται για πώληση! Μετέωρο παραμένει το ερώτημα σε ποιον bodybuilder αναφέρονται που έχασε τη ζωή του από καρκίνο;

Οι διάλογοι – Ο καρκίνος

Εκτός από τα κινεζικά σκευάσματα, το κρυφό εργαστήριο και τα άλλα πειστήρια του κυκλώματος τηs ντόπας, οι αξιωματικοί τηs Οικονομικής αστυνομίας έχουν και πλούσιο ηχητικό  υλικό από τις επαφές των αρχηγών και των υπολοίπων μελών. Όλα όσα ακούγονται πραγματικά σοκάρουν και προκαλούν την κοινή λογική… Όπως για παράδειγμα αυτή η συvομιλία του αρχηγού από την Κρήτη με έναν από  τους πρωταθλητές  bodybuilding  που ο ίδιοs έφτιαχνε:

Αρχηγός: «Είδες  τι έπαθε ο Γιώργος ο…;»

Αθλητής: «Τι έπαθε, ρε;»

Αρχηγός:  «Λένε ότι έπαθε πολύ γρήγορη μορφή καρκίνου, ρε φίλε. Δηλαδή σε ένα εξάμηνο έγινε. Δεν είχε τίποτα και σε μια στιγμή έβγαλε καρκίνο κάπου, δεν ξέρω πού και ηταν πολύ άμεσο. Δηλαδή όπως ο… (σ.σ.: αναφέρεται το όνομα ενός άλλου αθλητή)».

Αθλητής: «Δεν ξέρω»

Αρχηγός: «Τι να πω, ρε μ…, δηλαδή; Μαζί τα λέγαμε και σου έλεγα Θα δειs τώρα που έναs-ένας  Θα παίρνει σιγά-σιγά δρόμο».

Αθλητής: «Πού;»

Αρχηγός: «Και καλά όταν πεθαίνει ένας, ρε φίλε. Όμως βλέπεις μετά από μια βδομάδα να πεθαίνει και κάποιος άλλος. Δεν το παρατήρησες πέρυσι που “έφυγε” ο ένας μετά τον άλλο;»

Αθλητής: «Γιατί;» .

 Αρχηγός: «Γιατί τα φάρμακα είναι ο,τι πιο χειρότερο υπάρχει, ρε φίλε. Κακά τα ψέματα Εντάξει, μη λέμε τώρα μ.., επηρεάζουν»

Λίγο παρακάτω πω στη σελίδα 13 των απομαγνητοφωνήσεων η  συζήτηση των δύο ανδρών στρέφεται στο θέμα των αναβολικών και τιs παραγγελίες:

Αθλητής: «Θα χρειαστώ κάποια πράγματα. Να σου πω, Μαστερόν,» (σ.σ.: κωδικό ονομασία του αναβολικού δροστανολόνη, ενός ανδρογόνου στεροειδούς  που δρα με παρόμοιο τρόπο με την τεστοστερόνη)

Αρχηγός: «Εγώ σου λέω, ό,τι καλύτερο  έχω αυτή το στιγμή  είναι αυτό».


 

δείτε επίσης εδώ 

Η διακίνηση των αναβολικών γινόταν με Σκυλοτροφές και έδιναν συμβουλές!


Από αυξηντηκούλα εκεί τι έχουμε; Διάλογοι στο ελληνικό Bodybuilding

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα