Αρχική » Shawn Ray τον καρφώνει ο Ronnie Coleman είναι εθισμένος με τα βάρη!

Shawn Ray τον καρφώνει ο Ronnie Coleman είναι εθισμένος με τα βάρη!

by admin

Πολλοί άνθρωποι, με χαμηλό ή υψηλό μορφωτικό επίπεδο με μικρές ή μεγάλες οικονομικές δυνατότητες έχουν εθισμούς, ή και ψυχώσεις, εδώ έχουμε έναν εθισμό με την εικόνα του σώματος , με τα βάρη!

Το αναφέρει ο έμπειρος Shawn Ray στο 26:05 λεπτό ο Ronnie Coleman είναι εθισμένος με τα βάρη …έχουμε έναν τύπο που είναι εθισμένος με τα βάρη, που κατέστρεψε το σώμα του! συνεχίζοντας ο Shawn Ray συμπεραίνει πως είναι πιθανό να έχει επισκεφτεί πολλούς γιατρούς ο Coleman σε μια χρονική φάση που χαρακτηρίζεται από την ευμετάβλητη ψυχολογία του, όπου πραγματικά “ερωτευμένος”- εθισμένος με τα βάρη έκανε του κεφαλιού του.
Ο Shawn Ray επίσης επεσήμανε πως τα φάρμακα που παίρνει ο Coleman για να ανακουφίσει κάποιους από τους πόνους του είναι πολύ ισχυρά! και μακροπρόθεσμα θα έχουν αρνητική επίδραση στο σώμα του!
Δες εδώ το άρθρο στις 22/02/2016 με τίτλο Γιατί γκρέμισες το Μυϊκό μας Όνειρο! Και όπου τονίστηκε :

Η ειρωνεία; Είναι σίγουρο ότι ο Ronnie αναγκάστηκε για ακόμη μια φορά μετά από τόσα χρόνια επαγγελματικού πρωταθλητισμού να κάνει ακόμη μια φορά χρήση φαρμάκων για την οστική πυκνότητα, και χρήση κορτικοστεροειδών φαρμάκων, κατόπιν ιατρικής παρακολούθησης, βεβαίως, βεβαίως! διότι τώρα συνίσταται, ώστε να ανακουφιστεί από τον πόνο. Από την άλλη πλευρά αυτά δύναται να προκαλέσουν λέπτυνση των οστών, στομαχικές διαταραχές, υψηλή αρτηριακή πίεση.


 

Εδώ όμως υπάρχει κάτι χειρότερο όπως αναφέρει ο Shawn Ray  (στο 11: 26 λεπτό) και αφορά τις βίδες που έσπασαν στο σώμα του Ronnie Coleman, όπως τονίζει σε αυτές τις περιπτώσεις ζητούμε εγγύηση όταν πάμε στο γιατρό για το αποτέλεσμα; ακόμη και εάν θα βγούμε ζωντανοί;  Όχι φυσικά!
Παράλληλα ο Shawn Ray δεν επιρρίπτει ευθύνες στους γιατρούς τους οποίους και άλλαξε ο Coleman, και που πιθανώς χρησιμοποίησαν τις καλύτερες βίδες που υπήρχαν για το σώμα του. Όμως όταν μπαίνει μαχαίρι δεν έχεις καμία εγγύηση για το αποτέλεσμα,  ότι θα βγείτε έξω και δεν θα αισθάνεστε πόνο όπως λίγο αργότερα στο 12:03 λεπτό αναφέρει,ο Shawn Ray: δεν μπορώ να κατηγορήσω το γιατρό, διότι θα ήταν σαν να τον συκοφαντώ! Επισημαίνοντας πως πηγαίνεις σε αυτόν για να διορθώσεις το πρόβλημα σου, κάτι που ο ίδιος ο Ronnie Coleman (12:10 λεπτό) ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ !


Και μια συμβουλή Δεν προπονούμαι για να εντυπωσιάσω αλλά το κάνω για μακροζωία το αναφέρει ο Shawn Ray για όλους μας στο (23:16 λεπτό)


[quote]ο Branch Warren ήταν στο γυμναστήριο όταν ο Coleman έκανε προπόνηση και έσπασαν οι βίδες! [/quote]

Ο Dave Palumbo που ήρθε σε διαφωνία με τον Shawn Ray αναφέρει πως ναι έσπασαν οι βίδες αλλά στο νοσοκομείο,(8:30 λεπτό) όμως στο  (8:32) o Shawn Ray σοκάρει όταν ευθαρσώς αναφέρει πως μίλησε με τον Branch Warren, που του ανέφερε πως ήταν στο γυμναστήριο όταν ο Coleman έκανε προπόνηση! (δηλαδή του κεφαλιού του) και έσπασαν οι βίδες! Εδώ ήρθε σε κόντρα με τον Dave Palumbo, που επεσήμανε πως δυο φορές έσπασαν οι βίδες, απαντώντας ο Shawn Ray τόνισε πως πρέπει και να είσαι έξυπνος ! για να καταλάβεις πως δεν πρέπει να κάνεις κάποιες ασκήσεις ενώ αντιμετωπίζεις πρόβλημα!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα