Αρχική » Ντοπαρισμένοι Φοιτητές …καλοί πελάτες!

Ντοπαρισμένοι Φοιτητές …καλοί πελάτες!

by admin

Φθινόπωρο 2018, χιλιάδες φοιτητές έχουν προσέλθει στο πανεπιστήμιο για το νέο έτος σπουδών τους. Την πλειοψηφία δεν την ενδιαφέρει η ακραία μυϊκή κουλτούρα, πολλοί αντιπαθούν ή και ειρωνεύονται το συγκεκριμένο life style.
Όμως τα τελευταία χρόνια με τη εκτίναξη των προτύπων της μυϊκής ωραιοποίησης ένα σημαντικό κομμάτι της νεολαίας ζητά να χημικο –τροποποιηθεί, και εδώ είναι η ευκαιρία, μια ελπιδοφόρα οικονομική προοπτική.

Φοιτητές ένα καλό κέρδος για τους Ντίλερ

Αθήνα – Θεσσαλονίκη πέριξ του πανεπιστήμιου έχει αναπτυχθεί η ναρκωκουλτούρα, χασίσι αλλά και σκληρά ναρκωτικά τα βρίσκεις στο δρόμο. Μια μερίδα της νεολαίας αντιπαθεί τα ναρκωτικά και ζητά αναβολικά!

8808
Μακριά από την οικογενειακή εστία κύπριοι που έχουν ένα πιο συνεσταλμένο τρόπο ζωής εκδηλώνονται στις μεγάλες πόλεις, ελλαδίτες από την νησιωτική και ηπειρωτική ελλάδα ακολουθούν την νέα τάση που επιβάλει την χημική έγχυση των φαρμάκων στο σώμα τους.

Δεν είναι αθλητές του bodybuilding, δεν είναι αθλητές του κλασικού αθλητισμού, δεν είναι ποδοσφαιριστές, είναι νέα παιδιά που όπως λένε οι ντίλερ έχουν ενηλικιωθεί, είναι πάνω από 18 ετών, υπεύθυνοι των πράξεων τους, άρα μπουμπούνισε τους κάργα! Και το κάνουν απενεχοποιημένα, σε ένα πελατολόγιο που είναι πολύ μεγαλύτερο από τους λίγους που συμμετέχουν σε διαγωνισμούς μυών.

Έλα να σε ντοπάρω θα βρούμε λύσεις για σένα

Φωτοτυπάδικα, μικρά ταβερνεία , μικρομπαράκια, πιτσαρίες, έχουν αναπτυχθεί δίπλα στον φοιτητόκοσμο, που δυσκολεύεται οικονομικά. Δίπλα σε αυτούς καραδοκούν και οι μυϊκοί πάτρωνες που απευθύνονται σε ένα άλλο κοινό, που θέλει να δημιουργήσει γρήγορα αξιοπρόσεκτους μυώνες. Λίγο μπράτσο, στήθος, κοιλιακούς και λίγο μεγαλύτερη πλάτη. [quote] βγάζουν από το κάθε κεφάλι ποσοστά πουλώντας steroids η ταρίφα του πακέτου 180 έως και 1000 ευρώ![/quote]

Τα πρότυπα είναι πολλά. Άντρες με εντυπωσιακούς μυώνες που ποζάρουν με απειλητικό style στο διαδίκτυο, τύποι που συμμετείχαν σε κάποιους μυϊκούς διαγωνισμούς και τώρα ψάχνουν για πελάτες. Σε αυτό το κυνήγι των ανυποψίαστων αλλά και επηρεασμένων από τα media φοιτητών συμμετέχουν, πρωτεινομάγαζα βιτρίνα που πουλούν φθηνές πρωτεΐνες σε ένα πακέτο με αναβολικά στεροειδή. Γυμναστήρια που έχουν κατεβάσει τις τιμές στο ναδίρ αλλά βγάζουν από το κάθε κεφάλι ποσοστά πουλώντας steroids η ταρίφα του πακέτου 180 έως και 1000 ευρώ!

Με λίγους πελάτες βγαίνει καλό μεροκάματο!

Η επιδίωξη είναι να εμπιστευτούν οι νεοεισερχόμενοι φοιτητές τον μέντορα, τον παντογνώστη καθοδηγητή στην προσπάθεια τους για βέλτιστη χημικο – τροποποίηση. Μακριά από το γέρo τους, τον αδελφό τους, τους συγγενείς αναπτύσσουν μια σχέση εμπιστοσύνης με τον γνώστη του γυμναστηρίου, τον εκάστοτε πρησμένο τύπο ή κάποιον βιτρινάτο πρωτεινομαγαζάτορα.
Οι φοιτητές που θέλουν να ντοπαριστούν χρησιμοποιούν διάφορες προφάσεις για να λάβουν χρήματα από τους συγγενείς. Κάποιοι λίγοι συγκεντρώνουν χρήματα από κάποια ημιαπασχόληση.

ccc

Για τους χημικούς μέντορες είναι ένα καλό έως χοντρό μεροκάματο που βγαίνει ξεκούραστα, τα θύματα τους εάν καταφέρουν να τα υπνωτίσουν με μαεστρία τους αποδίδουν ένα κεφάλαιο που εάν το γνώριζαν πολλοί τύποι που εκβιάζουν καταστηματάρχες ή πλακώνονται στο ξύλο για λίγα ευρώ θα είχαμε επανάσταση !

Κρίμα για όλους αυτούς που ρισκάρουν τόσα πολλά αντίθετα με κάποιους άλλους που τα παίρνουν χοντρά από τους φοιτητές που θέλουν να επιδείξουν τους μυώνες τους αν και δεν είναι bodybuilders.

 

δείτε επίσης εδώ 

Έρευνα του ΑΠΘ για τη χρήση αναβολικών ουσιών σε αθλούμενους νέους

1 στους 4 αθλούμενους νέους που συμμετείχαν σε έρευνα του ΑΠΘ, δήλωσε πως χρησιμοποιεί ή πως έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν αναβολικές ουσίες για να βελτιώσει την απόδοσή του/της

13cf062ed707aa63bd0acdd7e3a5ef4f-720x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα