Αρχική » O Κόσμος ζητά ποιοτικά αναβολικά…

O Κόσμος ζητά ποιοτικά αναβολικά…

by admin

To Ντοπάρισμα εξελίσσεται, η γνήσια – ποιοτική ντόπα ζητιέται παθιασμένα διότι θα βοηθήσει να δομηθεί ένα γοητευτικό μυϊκό προφίλ. Ανερχόμενοι , όπως και φτασμένοι bodybuilders επιδιώκουν ένα καλό πακέτο με ορμόνες που θα τους βοηθήσει να παραμείνουν στην επικαιρότητα, βρίσκοντας νέους πελάτες, που θα επηρεαστούν και θα τους κάνουν μέντορες τους.
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ πελάτης σκέπτεται, αυτός τα κατάφερε καλά, θα χημικοτροποποιηθώ και εγώ στα δικά μου βιολογικά μετρά, θα κάνω υπάκουα  ότι μου πει! Με τη σειρά του ο καθοδηγητής ακολουθεί την σύνηθες τακτική, αναρτώντας κατά καιρούς φωτογραφίες με τους πελάτες του, που κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνουν μυώδεις, ταχύτεροι ή  δυνατότεροι ευγνωμονώντας τον! είναι η τέλεια μπίζνα..

Νοσοκομεία – Γιατροί – κλινικές – Ντίλερ ..ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ  

Η ΕΙΔΗΣΗ:  Ένας τεράστιος όγκος αναβολικών στεροειδών βρέθηκε  σε ένα τοπικό πανεπιστημιακό νοσοκομείο στη Νορβηγία, μια χώρα που εδώ και πολύ καιρό έχει επικριθεί για το χειρισμό της διαδικασίας Εξαιρέσεων Θεραπευτικής Χρήσης (TUE) για την επίτευξη της αθλητικής επιτυχίας. Όπως δημοσιεύτηκε  περισσότερα από 2.000 απαγορευμένα χάπια και 78 γυάλινες συσκευασίες  με απαγορευμένες ουσίες βρέθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο στη νορβηγική πόλη Tromso, ανέφερε το πρακτορείο TASS επικαλούμενοι την νορβηγική πηγή πληροφοριών ITromso.[quote]Η αγορά αναβολικών – στεροειδών έχει εξελιχθεί σε μια μπίζνα με φανταστική κερδοφορία, η τάση των gym junkies η δίψα τους για βιολογική ενδυνάμωση εξελίσσεται ως το νέο χημικο/δυναμικό φαινόμενο που απαιτεί το ποιοτικό αναβολικό[/quote]

Ένας 43χρονος εργαζόμενος  φέρεται να τα κρατούσε παράνομα σε ντουλάπια του νοσοκομείου, με σκοπό την πώληση των φαρμάκων  σε παραλήπτες που δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί. Τα αναβολικά στεροειδή, συμπεριλαμβανομένης της τεστοστερόνης, της βολδενόνης – boldenone, της τρεμπολόνης- trenbolone, του μαστερον- masteron, Turinabol  και  νανδρολόνης, ήταν μεταξύ αυτών που βρέθηκαν στο νοσοκομείο.

Η ΑΓΟΡΑ

Η αγορά αναβολικών – στεροειδών έχει εξελιχθεί σε μια μπίζνα με φανταστική κερδοφορία, η τάση των gym junkies η δίψα τους για βιολογική ενδυνάμωση εξελίσσεται ως το νέο χημικο/δυναμικό φαινόμενο που απαιτεί το ποιοτικό αναβολικό, τη δραστική ορμόνη. Το μαγαζάκι του τρόμου με τις βιτρίνα πρωτεΐνες και το δήθεν γυμναστήριο με τα fake φάρμακα σταδιακά θα εκλείψει από την απαιτητική αγορά, εδώ χρειάζονται οι ειδικοί και οι συνεργάτες ντίλερ.

Το ντοπάρισμα εξελίσσεται σε επιστήμη, όπου μπροστά στο κέρδος θα εισβάλουν και οι γιατροί, οι κλινικές, οι βιολόγοι κ.α που θα εγγυηθούν την ποιοτική χημική αλλαγή με ασφάλεια. Αντίθετα με τα υπόγεια εργαστήρια που παρασκευάζουν στο πόδι αναβολικά σαν μαστίχες. Είναι φυσικά ένα φαινόμενο της εποχής που ελκύει ανυποψίαστους. Όλα εξελίσσονται, αυτοκίνητα, υπολογιστές,συσκευές, και το σημερινό ερασιτεχνικό ντοπάρισμα στις γειτονιές νομοτελειακά θα αλλάξει πάτρoνες, το επιβάλει ο ανταγωνισμός.

Το καλοκαίρι του 2017, αρκετούς μήνες πριν από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του PyeongChang, ο ύποπτος άνδρας έλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, τεράστια ποσότητα απαγορευμένων φαρμάκων από έναν δεύτερο ύποπτο – 31χρονο κάτοικο του Όσλο. Και οι δύο φερόμενοι έμποροι φαρμάκων  κατηγορήθηκαν για τη διανομή απαγορευμένων φαρμάκων. Η υπόθεση προγραμματίζεται να γίνει  σε νορβηγικό περιφερειακό δικαστήριο στις 17 Ιανουαρίου 2019.

Η Νορβηγία τελείωσε πρώτη σε ολυμπιακές κατακτήσεις, κερδίζοντας 14 χρυσά μετάλλια και 39 βραβεία συνολικά. Λίγο πριν από τους Αγώνες της PyeongChang, αποκαλύφθηκε ότι η νορβηγική αντιπροσωπεία έφερε περίπου 6.000 δόσεις φαρμάκων για το άσθμα για τη θεραπεία των μελών της εθνικής ομάδας που είχαν διαγνωστεί με τη χρόνια αναπνευστική νόσο! Τα φάρμακα για το άσθμα έχουν αποτελέσει αντικείμενο πολυετούς διαμάχης, καθώς η Νορβηγία είναι συνεχώς υπό δίωξη  εν μέσω αξιώσεων άλλων χωρών ότι παραποιεί τα ιατρικά δεδομένα των αθλητών της για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Η Νορβηγία, ωστόσο, επιμένει ότι η χρήση του φαρμάκου για το άσθμα είναι νόμιμη καθώς εγκρίνεται από την Παγκόσμια Επιτροπή Αντί-Ντόπινγκ (WADA) στο πλαίσιο του προγράμματος TUE .

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα