Αρχική » Ντοπαρισμένα Άλογα vs Ντοπαρισμένοι άνθρωποι 0-1

Ντοπαρισμένα Άλογα vs Ντοπαρισμένοι άνθρωποι 0-1

by admin

Επικρατεί σύγχυση, πολλοί φιλόδοξοι νέοι εγχύνουν δόσεις αναβολικών φαρμάκων – «horse drug» με στόχο να εντυπωσιάσουν τον κόσμο του γυμναστηρίου. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει ποινική δίωξη, αλλά τα άλογα που τα ντοπάρουν με τα ίδια φάρμακα τα κυνηγούν οι δημόσιες αρχές, ως κοινούς εγκληματίες ! άραγε τα αλογίσια αναβολικά «horse drug» που χρησιμοποιούνται από τα σύγχρονα φιλόδοξα αγόρια του γυμναστηρίου γιατί όταν χρησιμοποιούνται και στα άλογα, να προτάσσονται δυο μέτρα και δυο σταθμά;

δείτε εδώ το old άρθρο  Τόσο όμορφη αλλά προτιμούσε τα αλογίσια!
anet-726x400


 

«horse drug» ή αλογίσιο η είδηση:

«Ντου» στη Λέσχη Ιπποδρομιών για παράνομα φάρμακα και αναβολικά

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν έρευνες δυνάμει 26 δικαστικών ενταλμάτων, σε συγκροτήματα στάβλων, όπου προέκυψαν πέντε  υποθέσεις παράνομης κατοχής φαρμακευτικών σκευασμάτων, η χρήση των οποίων απαγορεύεται στην Κύπρο και μία υπόθεση κατοχής αναβολικών.

Επίσης, συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα για παράνομη παραμονή και εργοδότηση στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ πρόσωπο ηλικίας 60 ετών, συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της δημόσιας εξύβρισης και πρόκλησης ανησυχίας.

ippo

Περαιτέρω, έγιναν ελέγχοι σε ακόμη 60 πρόσωπα που βρίσκονταν στο χώρο, ενώ εισπράχθηκε το χρηματικό ποσό των 6.880 ευρώ από εντάλματα προστίμου από δύο πρόσωπα.

Παράλληλα, μέλη της Τροχαίας, προέβησαν σε 31 τροχαίες καταγγελίες, στην περιοχή του ιπποδρόμου, εκ των οποίων οι 25 αφορούσαν οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

δείτε επίσης εδώ 

Γεια σου προπονητάρα μου.. Δώσε Τρενβολόνη!
Η οικογένεια Cummings στην Αυστραλία είναι μια επιτυχημένη δυναστεία εκπαιδευτών αλόγων με διακρίσεις και πολλές οικονομικές απολαβές. Μόνο που η οικογένεια κατηγορήθηκε ότι  ντοπάριζε άλογα με την ουσία Trenbolone.

tren-726x400

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα