Αρχική » Το Αφεντικό έκανε κίνηση στο BODYBUILDING

Το Αφεντικό έκανε κίνηση στο BODYBUILDING

by admin

Έχουμε ξαναγράψει για τον Μυϊκό Σκυλοκαβγά στο bodybuilding. Αν κάποιοι θεωρούν πως είναι αλγεινό φαινόμενο οι αψιμαχίες των φανερών ή κρυφών fans του διαδικτύου που προβαίνουν σε σκληρά βρισίδια και μελετημένες ειρωνείες, κάνουν λάθος! Τα αφεντικά μιλούν στα τηλέφωνα και ορίζουν με συγκλονιστικό τρόπο το μέλλον των χημικοτροποποιημένων, των εταιρειών, την κατεύθυνση των φανατικών οπαδών.

Τα αφεντικά ορίζουν την μοίρα!

Ο Dan Solomon θα είναι ο νέος Αντιπρόεδρος και Chief Olympia Officer του μεγαλυτέρου show μυών στον πλανήτη, το Mr Olympia, αυτή ήταν η ανακοίνωση της American Media, Inc. (AMI)
Όπως γνωρίζουμε οι Αμερικανοί είναι σε πρωτοφανή διαμάχη με τον Ισπανό Δόκτορα Rafael Santonja, o οποίος έκανε πρόσφατο διοργανωτικό μπουκάρισμα στις ΗΠΑ, κόντρα στο NPC, ορίζοντας ως αφεντικό τον Wayne DeMilia,.. δες εδώ Ο Dan Solomon δίνει λεκτικό χαστούκι στη προσπάθεια της IFBB.

DON-726x400

Η προσπάθεια του Ισπανού ήταν να πλαγιοκοπήσει τους αμερικανούς, μέσα στην έδρα τους,  από την στιγμή που τον πέταξαν έξω ο γιος του Weider Δες ΕΔΩ Ραφαέλ Σαντόχα χάνει τα Ben Weider Diamond Cup … Αλλά τον απώθησαν και από το Mr Olympia.

22s-726x400

Ο Dan Solomon πριν καιρό  είχε αναφέρει “Ναι, είναι αλήθεια ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να ξεκινήσει έναν νέο οργανισμό ή να κάνει λίγα show bodybuilding, αλλά η ισχύς του NPC) πραγματικά δεν απειλείται από αυτά τα πράγματα, όπως έχουμε μάθει ξανά και ξανά”

Τώρα! Το μεγάλο αφεντικό της (AMI) και φίλος του προέδρου Ντόναλντ Τράμπ ο David J. Pecker κάνει κίνηση Ματ και διορίζει τον Dan Solomon, ως τον έμπειρο γενικό κουμανταδόρο με στόχο να αναβαθμίσει το Mr. Olympia.  Ο David J. Pecker με δηλώσεις του δίνει το στίγμα αναφέροντας : “ο Dan είναι η τέλεια επιλογή να φέρουμε το εμπορικό σήμα σε νέα ύψη!”

Ο Dan Solomon δημιούργησε το δημοφιλές ραδιοφωνικό show «Pro Bodybuilding Weekly» ως μια νέα και  διαφορετική προσπάθεια  για να φέρει το άθλημα σε ένα παγκόσμιο ακροατήριο. Το 2008 το έργο αναγνωρίστηκε από τον συνιδρυτή της IFBB, Ben weider , όταν τιμήθηκε ο Dan ως ο νεώτερος αποδέκτης του βραβείου Lifetime Achievement Award του IFBB. Επίσης είναι και ένας από τους παραγωγούς  της πρόσφατης κινηματογραφικής ταινίας  BIGGER που έχει ως σενάριο την διαδρομή των αδελφών Weider προς την επιτυχία.

Ο Group Publishing Director της (AMI)  Chris Scardino αναφέρει πως “Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσθέσουμε ένα δημιουργικό και ταλαντούχο στέλεχος όπως ο Dan στην ομάδα μας! …”

American Media, Inc. Names Dan Solomon Vice President & Chief Olympia Officer

NEW YORK, October 10, 2018 /PRNewswire/ — American Media, Inc. (AMI), the world’s leading publisher of celebrity and active lifestyle media, today announced that Dan Solomon has been hired as vice president and Chief Olympia Officer.

ChiefOlympiaOfficer_1011182-1024x444

Η AMI  που είναι ιδιοκτήτρια εταιρεία της εκδήλωσης του  Mr. Olympia, τα τελευταία 15 χρόνια, συνεργάζεται  με το πιο γνωστό στέλεχος στο επαγγελματικό bodybuilding σήμερα,  τον Jim Manion πρόεδρο του NPC.  Όπως δημοσιεύτηκε ο  Manion και ο Pecker συνεργάστηκαν για να διευρύνουν τον διαγωνισμό Olympia  fitness and performance weekend  που προσέλκυσε  περισσότερους από 60.000 ανθρώπους το 2018. Φέτος, η AMI εισήγαγε την πρώτη αλλαγή με τον  “Πρωταθλητή του Λαού”  – “People’s Champion”  που επιτρέπει στους οπαδούς να ψηφίσουν για τον δικό τους νικητή  στο διαγωνισμό του Mr. Olympia  που φέτος ήταν ο Roelly Winklaar.

δείτε επίσης εδώ 

Το πήρε το Mr Olympia
από την IFBB Pro League
o David J. Pecker!
david-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα