Αρχική » Τουλιάτος έχω έρωτα με τον καθρέφτη και το φακό!

Τουλιάτος έχω έρωτα με τον καθρέφτη και το φακό!

by admin

Ο Γιώργος Τουλιάτος πραγματικά είναι χειμαρρώδης, κατά καιρούς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των οπαδών της μυώδους κουλτούρς με αποτέλεσμα να δημιουργήσει φανατικούς οπαδούς άλλα και ένα μέτωπο με αντιπάλους. Οι δηλώσεις και οι σχολιασμοί του συνταράσουν κατά καιρούς τη μυϊκή κοινότητα, με ένα μοναδικό κοκτέιλ αυτοκριτικής, κριτικής στα δρώμενα, στα πρόσωπα, αλλά και στην καθεστηκυία τάξη των επιστημόνων και των bodybuilders! Ο καυστικός του λόγος δημιουργεί συχνά εντάσεις μεταξύ των fans που τον υπερασπίζονται ή τον κρίνουν σε ένα μοναδικό πρελούδιο, που προκαλεί πανζουρλισμό και αντιπαραθέσεις.

Αυτό το ΑΛΜΑΝΑΚ δεν έχει ως στόχο να συμπαρασύρει σε ένα ανόητο παιχνίδι γελοιοποίησης ή κριτικής θα ήταν άστοχο ως μια μικροπρέπεια, ουσιαστικά  είναι μια περιγραφή δηλώσεων, ως έχουν, αυτούσιες, σε μια εποχή που πολλοί διατηρούν το δημοσιοσχετίστικο προφίλ για να μην εκτίθενται.

Παρακάτω ορισμένα από τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ αποσπάσματα των δηλώσεων του:

Γιώργος Τουλιάτος

Το άθλημα είναι ναρκισσιστικό για εγωπαθείς ψωναρες, με μπόλικη δόση ανασφάλειας. Μαζί κι εγώ που έχω έρωτα με τον καθρέφτη και το φακό. Ματαιοδοξία αγάπη μου…

https://www.facebook.com/bodyandstyle.net/posts/22336726768544

[quote]Είχα το παρατσούκλι Dr.Love και Baywatch[/quote]

https://www.facebook.com/bodyandstyle.net/posts/2189124484642603

Γιώργος Τουλιάτος Σχετικά με το σχόλιο και την αναφορά περί αντισυμβατικότητας (που πολύ εύστοχα παρατηρήσατε),είναι γεγονός πως δε συναντάς εύκολα ιατρό που να κάνει χρήση ΑΑΣ και πόσο μάλλον να συμμετέχει σε αγώνες σωματικής διάπλασης.

Αυτό έχει την εξήγηση του. Κατάγομαι από μια αστική συντηρητική ιατρική οικογένεια.

Διακαής πόθος των γονιών μου ήταν να ακολουθήσω την ιατρική μας παράδοση,παρά το γεγονός ότι ήμουν μέτριος μαθητής στο Κολέγιο Αθηνών.Από την τρίτη δημοτικού είχα διακρίσεις στο στίβο (μήκος,4χ100),αλλά και στην ομάδα του γυμνασίου ως τερματφύλακας. Ήθελα να γίνω γυμναστής και αθλητής.

Τελικά σπούδασα ιατρική,αλλά ασχολήθηκα με τους αθλούμενος και τους αθλητές,παρά το γεγονός ότι στη χώρα μας δεν υπάρχει ακόμη αθλητιατρική ειδικότητα.[quote]Πιστεύω ότι το ελληνικό κατεστημένο και τα στερεότυπα έχουν επιφυλάξεις στη διαφορετικότητα[/quote]

Στα νοσοκομεία ο ιατρικός κόσμος με αντιμετώπιζε καχύποπτα και με σκεπτικισμό.

Είχα το παρατσούκλι Dr.Love και Baywatch.

Στους αγώνες όμως είχα την επωνυμία ως ο γιατρός του χώρου.

Συνεπώς κάπου άνηκα στη μέση και κανένας χώρος δε με αποδέχτηκε ολοκληρωτικά. Πιστεύω ότι το ελληνικό κατεστημένο και τα στερεότυπα έχουν επιφυλάξεις στη διαφορετικότητα.

Δέχτηκα πολλάκις το bulling στα νοσοκομεία σχετικά με τη σωματική μου διάπλαση,τα συμπληρώματα που χρησιμοποιούσα και τα τατουάζ μου. Όπως και να έχει, από τον πρώτο μου αγώνα το 2000,ήθελα κάποτε να γίνω ο γιατρός του bodybuilding.

Κι αφού πέρασα μέσα από την κόλαση της φαρμακοδιέγερσης,αποτίμησα την καριέρα μου με το επάγγελμα μου ως βιοπαθολόγος και συγγραφέας.

……………………………………………………………………………………

https://www.facebook.com/bodyandstyle.net/posts/2237852749769776

Γυμνάζομαι από το 1989 και έχω γυρίσει πάνω από 20 γυμναστήρια σε λεκανοπέδιο και επαρχία. Τα γυμναστήρια αποτελούν τόπους κοινωνικής συνεύρεσης και νυφοπάζαρα,αλλά και μέρος συναλλαγών.[quote]κάποιοι φλώροι βάζουν κολόνια και ζελέ ώστε να το παίξουν γαμπροί[/quote]

Κορίτσια χαμηλών ηθών φοράνε προκλητικά κολλάν, μανικούρ και μαλλί φτιαγμένο από κομμωτήριο, προκειμένου να βρουν εραστή με καλό σώμα και πρόσωπο σπανιότερα,ενώ κάποιοι φλώροι βάζουν κολόνια και ζελέ ώστε να το παίξουν γαμπροί.

Όταν δεν είσαι πρωταθλητής,δε μπορείς να καταλάβεις.

Κατανοώ όμως τη ζηλοφθονία και το σύμπλεγμα κατωτερότητας όσων κοιτούν με μίσος.

Εγώ δεν πάω στο γυμναστήριο να αυνανιστώ,ούτε να μιλήσω στο κινητό,ή να καμακώσω το κάθε πορνίδιο που παίρνει οξανδρολόνη για να βάλει κορδόνι στη θάλασσα.[quote]Η μυικότητα μου είναι αδιάφορο εάν προκαλεί εγκεφαλικά στον διπλανό μου [/quote]

Τα γυμναστήρια είναι πολλές φορές με κακοσυντηρημένα μηχανήματα (δύο φορές μου έσπασε η τροχαλία στο κεφάλι και δεν έκανα αγωγή),οι τουαλέτες για σίχαμα,οι σάουνες δε λειτουργούν,τα ντους δεν έχουν ζεστό νερό,η μπόχα σε πνίγει,όπως και υπολειτουργεί η θέρμανση,ή ο κλιματισμός.

Η μυικότητα μου είναι αδιάφορο εάν προκαλεί εγκεφαλικά στον διπλανό μου που θυμάται αργά ότι η γυμναστική είναι τρόπος ζωής και στα 50 του έχει μια κοιλιά που δε βλέπει το πέος του.Κάποτε μια κυράτσα έκανε personal και την ενόχλησε που έκανα θορυβώδη προπόνηση.

Της πρότεινα να γυρίσει στον άντρα της και να φαντασιώσει μαζί μου,γιατί σε αντίθεση με εκείνη δεν πάω για να βρω νεαρό εραστή.

Λυπάμαι που είμαστε μια μειονότητα του πληθυσμού και δακτυλοδεικτούμενοι,αλλά εάν με απασχολούσε τι θα πει ο διπλανός μου, δε θα είχα φτάσει έως εδώ.

Ξέρω καλά όμως ότι τραβώ τα βλέμματα ευθέως και πλαγίως τη στιγμή που άλλοι ξοδεύουν μια περιουσία στην προσπάθεια τους μάταια να φτιάξουν την εικόνα τους.

Ο κάθε πρωταθλητής πρέπει να έχει το σεβασμό και την αναγνώριση των άλλων,γιατί αποτελεί ένα παράδειγμα και έχει αφιερώσει τη ζωή του προκειμένου να πετύχει.

Και επειδή είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα, τα γυμναστήρια δε θα πτωχεύσουν εάν δεν πληρώσουμε.

Ξέρω πολλά γυμναστήρια που είναι μέσα οικονομικά, παρά το γεγονός ότι πάντα πλήρωνα τη συνδρομή μου και με το μήνα μάλιστα,γιατί αηδιάζω να βλέπω τους ίδιους ανθρώπους για ένα χρόνο και έτσι αλλάζω συχνά μέρη.

Δυστυχώς είμαστε δύσκολοι πελάτες,αλλά αποτελούμε ινδάλματα για τη νεολαία και χάρμα οφθαλμών για την κάθε στερημένη.[quote]Οι γυμναστές είναι άσχετοι, πουλάνε ουσίες, ή την ημιμάθεια τους[/quote]

Τα σιδεράδικα είναι λίγα και περιορίζονται στα δυτικά προάστεια.

Οι βλάβες είναι αποτέλεσμα της χρόνιας φθοράς, αλλά όταν εγώ πάθω ζημιά, ποιος θα με αποζημιώσει;

Οι γυμναστές είναι άσχετοι, πουλάνε ουσίες, ή την ημιμάθεια τους.

Κάποτε αφού τελείωσα την προπόνηση μου την επομένη ενός αγώνα μου,πόζαρα ως συνήθως.

Όταν καταβάλεις μια τόσο μεγάλη προσπάθεια, οφείλεις να βλέπεις την προσπάθεια των κόπων σου στον καθρέφτη.

Δέχτηκα λοιπόν μια παρατήρηση από τη σύζυγο του αφεντικού,ίσως γιατί εκείνος δεν είχε το θάρρος.

Και με απορία την ρωτάω,<<δε σε ερεθίζω;>>.

Μετά ζήτησα πίσω τα χρήματα μου,γιατί ως Τουλιάτος δε δέχομαι παρατηρήσεις από τον κάθε ανύπαρκτο που παίρνει ηδονή με το να κάνει υποδείξεις σε φτασμένους.


………………………………………

Αδιάφοροι.

Τοσο κομπλεξικοί που αρνήθηκαν να πουλήσουν τα βιβλία και να κάνω σεμινάριο.

Όταν γράφτηκα μου τηλεφώνησαν για να μου υποδείξουν γυμναστή. Τους λέω ποιος να κάνει σε ποιόν;

Διαβάστε το CV μου να δείτε σε ποιον απευθύνεστε.

Σε αντιμετωπίζουν απρόσωπα και ψεύτικα, ως πορτοφόλι.

Δήθεν υψηλή κοινωνία.

Αυτό συμβαίνει στο Holmes place, που οι νεόπλουτοι έχουν τουπέ. Έκαστος στο είδος του. Γι αυτό δεν αλλάζει το σώμα τους


Bodybuilder Γιατρός μιλά για για πορνίδια ! για γαμπρούς!.. για γυμνασμένους άντρες που είναι δακτυλοδεικτούμενοι!


George Touliatos MD ..και στον κινηματογραφικό ρεαλισμό;

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα