Αρχική » Γράψε ένα Βιβλίο για τα αναβολικά και θα σε θαυμάζουν!

Γράψε ένα Βιβλίο για τα αναβολικά και θα σε θαυμάζουν!

by admin

Θέλεις να ξεχωρίσεις;  Επιθυμείς να επηρεάζεις τους ανθρώπους;  Να τους κατευθύνεις ενώ ταυτόχρονα θα στρώσεις μια καριέρα που θα σου δώσει το δικαίωμα να χαρακτηριστείς συγγραφέας;  ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ !

Σκέψου! εκατομμύρια τίτλοι βιβλίων έχουν γραφτεί, βιβλία που δίνουν συμβουλές και οδηγίες, που προσπαθούν να σου ανοίξουν τα μάτια. Δεν χρειάζεται να αποδείξουμε κάτι εδώ, ήδη το γνωρίζεις. Και στο τομέα της ντόπας έχουν γραφτεί χιλιάδες βιβλία εδώ και δεκαετίες, τώρα το διαδίκτυο βοήθησε περισσότερο, κάνοντας ένα κλικ απλώνεται μπροστά σου ένα πάνθεον από προπονητές, γκουρού, γιατρούς , αθλητές. κ.α. που έχουν στύψει το μυαλό τους για να γίνεις οπαδός τους!

Μα είναι πολύ δύσκολο να γράψω βιβλίο!

Κουτό αγόρι;  Εδώ και δεκαετίες χιλιάδες φοιτητές έχουν αντιγράψει σε πανεπιστημιακές σχόλες, επίσης χιλιάδες άλλοι έχουν παραδώσει διατριβές που τις παρήγγειλαν από άλλους πληρώνοντας αδρά.

Αυτό που χρειάζεται είναι να έχεις σπόνσορα! Τίποτα περισσότερο ο σπόνσορας δύναται να είναι ο μπαμπάς, ή μαμά, ο γκόμενος, ή γκόμενα, ο θείος, ή η θεία, και σε ακραίες περιπτώσεις εάν δεν βοηθούν οι συγγενείς,  κάποιος γερομπισμπίκης ή μιλφάρα.

Πως θα το γράψω;

  1. Δια τις μεθόδου της ανακατωσούρας, θα πάρεις κείμενα από διαφορετικά βιβλία και θα τα παρουσιάσεις ως δικά σου!
  2. Θα χρησιμοποιήσεις τμηματικά διαφορετικά επιστημονικά τεκμήρια και παραδοχές φροντίζοντας να επικαλύψεις το αρχικό κείμενο με δήθεν δικά σου συμπεράσματα, νεοφανείς λέξεις και διαφορετικές προτάσεις.
  3. Στηρίξου σε έναν κορμό ανάπτυξης άλλων συγγραφέων που διακρίνονται  για την αξιόπιστη τεκμηρίωση, και στόλισε με δικά σου πρωτότυπα θεωρήματα, τα οποία αν και έχουν ειπωθεί χιλιάδες φόρες από άλλους, παρ ταύτα θα έχουν την δίκη σου υπογραφή.

Για να μην σε κουράζουμε,  αντέγραψε του Κερατά! ..Και δημοσίευσε το!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα