Αρχική » Γιάννης Αλιμπέρτης Ποιο είναι το λάθος του Μπρατσαρά!

Γιάννης Αλιμπέρτης Ποιο είναι το λάθος του Μπρατσαρά!

by admin

O bodybuilder Αλιμπέρτης ξεχωρίζει διότι διαμορφώνει το δικό του ξεχωριστό style μετά από την περίοδο της αγωνιστικής του παρουσίας. Το Βασικό πλεονέκτημα του Αλιμπέρτη; είναι ο image maker του εαυτού του..

Παρακάτω η ανάρτηση

[quote]Σβήνοντας τον μπρατσαρά κορμάρα βασιλιά της παραλίας νταή των γυμναστηρίων[/quote]

Ποτέ μην κρίνετε τους αντιπάλους αν δεν έρθει η ώρα να τους δείτε στην σκηνή…Πολλοί βλέπουν τους συναθλητες τους μεσα στα γυμναστήρια στην καθημερινότητά τους ακομη και στις παραλίες οπού αρχιζουν να λερώνουν το στομα τούς άσκοπα μεχρι να ερθει η στιγμή να τους δούν στην σκηνή…Ο τάδε ειναι τερας τον ειδα δίπλα στον τάδε κ ηταν ετσι δίπλα του ,αλλιώς μπροστά του ,δε σηκώνει όσα εγώ κ αλλα πολλά χαζά οπου ολοι έχετε ακούσει και γνωρίζετε…Για κάποιον περίεργο λόγο όμως ο outsider οταν ανέβει στην σκηνή ξανασιστηνετε δείχνοντας το αγωνιστικό του πρόσωπο σβήνοντας τον μπρατσαρα κορμάρα βασιλιά της παραλίας νταή των γυμναστηρίων κάνοντας τον να μοιάζει πολύ λίγος διπλα του..Γιατι συμβαίνει αυτό το σύνηθες φαινόμενο στην Ελλάδα τελικά ???Ποιο είναι το λάθος του μπρατσαρα κορμάρα της καθημερινότητας?? “Εκτός απο το να λέει οτι αδικήθηκε” Τι έκανε λάθος??

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα