Αρχική » Οι Γερμαναράδες κάνουν Μυϊκή εισβολή στις ΗΠΑ

Οι Γερμαναράδες κάνουν Μυϊκή εισβολή στις ΗΠΑ

by admin

Ποιος δεν θυμάται τις παλιότερες εποχές όπου οι Αμερικανοί ερχόντουσαν στην FIBO. Εταιρείες όπως η UNIVERSAL, PROLAB, WEIDER, CHAMPION NUTRITION, κυριαρχούσαν και θάμπωναν την προσφάτως ενοποιημένη Γερμανία. Αργότερα μπήκαν οι πρώην  ανατολικοί,  με το παραδοσιακό χημικο βελτιωτικό μοντέλο των μαζών, έβαλαν μπροστά πολλές σκόνες γάλα κακάο και από πίσω ντοπάρισαν ότι κινείται  σε ακτίνα πολλών χιλιόμετρων !

3e7dca1bf393bcfcd52ed7547587b2cd
Άντρες, γυναίκες, έφηβοι μπήκαν στη χημική χύτρα και μεταμορφώθηκαν σε μια νέα φιλόδοξη χημική κουλτούρα που σήμερα έχει κάνει πολύ κόσμο πλούσιο δίνoντας του το δικαίωμα να κάνει διακοπές σε παραδεισένια μέρη μαζί με γοητευτικά – θελκτικά μωρά.

Η μπούκα των Γερμανών

Οι αμερικανοί έχουν πάθει παραλήρημα με τα τεραστία περιπτερά των πρώην ανατολικοευρωπαίων  και κινέζων  (σοσιαλιστικός καπιταλισμός) στην FIBO της Κολωνίας, την μεγαλύτερη έκθεση αθλητικών τροφών και εξοπλισμού γυμναστήριων στην Ευρώπη.  Όλα αυτά είναι μαθήματα και για εδώ,  τους απογονους του πολυμηχανου οδυσσεα που φροντισαν σε καποιο βαθμο να εφαρμοσουν το αναπτυξιακο μοντελο βιτρινα μαγαζι και από πίσω σπρώξε παπάδες  (χημικά)

δείτε εδώ ο 

Ο ΜΙΣΤΕΡ Μάζας φόρεσε γυναικείο
στηθόδεσμο στη FIBO 2018
what-726x400

Έτσι λοιπόν οι επιτυχημένοι διοργανωτές βλέποντας πως όλα αυτά λειτουργούν ρολόι αποφάσισαν να κάνουν εισβολή στις ΗΠΑ ! με την FIBO USA ή FIBO Global Fitness Expo πού κάνει το ντεμπούτο της στις  ΗΠΑ, στις 5 – 8 Δεκεμβρίου 2018 στο Όρλαντ, της Φλόριντα “Είναι σπάνιο να βρούμε ένα αντίστοιχο  γεγονός που να συνδυάζει κάθε κατηγορίας υγείας και ευεξίας με την αίσθηση της FIBO”, αναφέρει  η  Petra Robinson , σύμβουλος του Trade Show και Fitness Industry στη Zumba® και πρώην αντιπρόεδρος της AFAA. ” σχεδόν τρεις δεκαετίες από τότε που παρακολούθησα το πρώτο μου γεγονός στη  FIBO, το έχω βρει να είναι μια δυναμική προβολή που διαμορφώνει τη βιομηχανία και ένα κρίσιμο εργαλείο για την επέκταση των επιχειρήσεων».

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα