Αρχική » Phil Heath συνέντευξη 1

Phil Heath συνέντευξη 1

by admin

O  Phil Heath αποφάσισε να δώσει συνέντευξη στο Generation Iron που πριν λίγο καιρό  του είχε καταλογίσει ευθύνη πως παρουσιάζει μια αρνητική εικόνα για αυτόν. Τώρα με ένα ιδιαίτερο style προσήρθε με το διαφορετικό αυτοκίνητο του σε μια συνέντευξη διόρθωσης του κοινωνικού του image, μετά την ήττα στο Mr Olympia 2018, αλλά και μια μακρά περίοδο εγωισμού και ματαιοδοξίας που πήγαζε από το γεγονός των αλλεπάλληλων νικών στο Mr Olympia.

_DSC0075_ergebnis

Τα σχόλια των fans σε ένα μεγάλο ποσοστό μετά την συνέντευξη δεν είναι κολακευτικά, διότι διακρίνουν μια ματαιοδοξία που παραμένει στο στόμα του Phil Heath και μια άρνηση της πραγματικότητας, όπου αποδίδει ευθύνη στους κριτές για την αλλαγή στα κριτήρια του νικητή για το 2018, (ευδιάκριτη μέση χωρίς φουσκωμένη κοιλιά) υπερασπιζόμενος ταυτόχρονα τον εαυτό του για την σιωπή που τους επέβαλε η εταιρεία  AMI το  αφεντικό του Mr Olympia. Ίσως είναι και ότι Tτα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης τονίζουν πως έχουν κουραστεί από τον Phil Heath με αποτέλεσμα  οι πωλήσεις των εισιτηρίων να μειώνονται, αλλά και οι σπόνσορες προβληματίζονται, λόγος που κάποιοι  στο παρασκήνιο  να άλλαξαν τους κανόνες κρίσης.

O Phil Heath πιστεύει πως όπως και πέρυσι και φέτος τα έκανε όλα σωστά με τον προπονητή γκουρού, απλά δεν του αποδόθηκε φέτος το Mr Olympia ενώ πολλοί περίμεναν να φωτογραφήσουν μια κακή του στιγμή για να σχολιάσουν.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα