Αρχική » Victor Conte οξυλοφρίνη 10 φορές πιο ισχυρή από την κλενβουτερόλη

Victor Conte οξυλοφρίνη 10 φορές πιο ισχυρή από την κλενβουτερόλη

by admin

Ο Victor Conte πάλι καρφώνει κόσμο, διότι έχει τους λόγους του. Ο Χημικο εφευρέτης Conte  ήταν ύποπτος για τον Billy Joe Saunders από τότε που ο Saunders νίκησε τον Willie Monroe Jr.
Ο 68χρονος Conte, φυλακισμένος για το ρόλο του στο σκάνδαλο της  BALCO, συνεργάστηκε με τον Monroe, ο οποίος έχασε με ομόφωνη απόφαση  από τον Saunders πριν από ένα χρόνο στο Λονδίνο. Ο Conte εργάζεται επί του παρόντος με τον  Demetrius Andrade , ο οποίος προετοιμάζεται για τον αγώνα εναντίον του Saunders στο προπονητικό  κέντρο Conte’s Scientific Nutrition for Advanced Conditioning (SNAC) στο San Carlos της Καλιφόρνια.

conte

Ο αγώνας Saunders-Andrade, είναι  προγραμματισμένος για τις 20 Οκτωβρίου στο TD Garden στη Βοστώνη, αλλά κινδυνεύει  να αναβληθεί επειδή ο Saunders ανιχνεύτηκε  θετικός  στην χημική ουσία  οξυλοφρίνη, ένα απαγορευμένο διεγερτικό, σε μια εξέταση που διοργάνωσε η εθελοντική ένωση κατά του ντόπινγκ στις 30 Αυγούστου. Η κρατική αθλητική επιτροπή της Μασαχουσέτης έχει προγραμματίσει μια ακρόαση για τις 8 Οκτωβρίου στη Βοστώνη, όπου θα καθορίσει αν θα χορηγήσει άδεια στον Saunders για την υπεράσπιση του τίτλου WBO  στα middleweight βάρη  έναντι του Andrade.

O Victor Conte είχε φίλους παντού 

pic_a23

Ο  Conte ήταν αποκαλυπτικός  για τον Saunders , ο οποίος ήταν πολύ επικριτικός για τον Canelo Alvarez εν μέσω της δοκιμής για την ουσία  κλενβουτερόλη από  τον μεξικανό σούπερ σταρ, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης βίντεο με την Cynthia Conte στο  Ringtv.com.

Billy Joe Saunders

p05rgr02

“Αυτή είναι μια πολύ ισχυρή ουσία, δέκα φορές πιο ισχυρή από την κλενβουτερόλη”, δήλωσε ο Conte  σχετικά με την οξυλοφρίνη. “Έτσι, ο Billy Joe Saunders λέγοντας ότι η Canelo έλαβε [κλενβουτερόλη], είναι σαν να έλαβε  παιδική τροφή και η [οξυλοφρίνη] είναι η μπριζόλα. ΕΝΤΑΞΕΙ? Έτσι, αυτό που παίρνει ανοίγει τις διόδους αέρα. Ήταν μια συσκευή εισπνοής που χρησιμοποιούσε. Είναι ένα διεγερτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος. Σας δίνει τεράστια ενέργεια, αυξάνει την ταχύτητα, αυξάνει την ισχύ, μειώνει  το βάρος. Αυτό είναι ένα φάρμακο όνειρο για ένα μπόξερ. Έτσι χρησιμοποίησε κάτι πολύ ισχυρό. Στη νύχτα για τον αγώνα, αυτή είναι μια απαγορευμένη ουσία. Αλλά στους αγώνες  το *  UKAD, το αντι-ντόπινγκ στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν τεστάρει  γι ‘αυτό. Η VADA  όμως τεστάρει  γι ‘αυτό, οπότε όταν υπέγραψε αυτή τη δήλωση  εγγραφής με τη VADA, ο κατάλογος απαγορευμένων ουσιών είναι εκεί και δίνεται σε αυτόν. Αυτή η ουσία είναι εκεί. Είναι στη λίστα  και για το NFL.  Εδώ, (μποξ) είναι ένας τρόπος να πέσεις 25, 30  pounds σε σύντομο χρονικό διάστημα,  και να σας δώσει όλα τα είδη της ενέργειας και βελτίωση της προπόνησης  ». Και το έλεγξαν – το δείγμα συλλέχθηκε στις 30 Αυγούστου. Υπάρχει ένα άλλο δείγμα, πιστεύουμε, και πιστεύουμε ότι θα επιστρέψει επίσης θετικό. Αυτή η ουσία καθαρίζει το σώμα σε 24 ώρες, γι ‘αυτό πιστεύουμε ότι τη χρησιμοποιεί εδώ και πολύ καιρό!

a25cba68e95342cab482bd84f20518e8

Η οξυλοφρίνη ή παρα-υδροξυεφεδρίνη ή  μεθυλσενεφρίνη δεν είναι μια φυσική ουσία, αλλά ένα φάρμακο που η φαρμακευτική βιομηχανία έχει απορρίψει τώρα επειδή ήταν πολύ επικίνδυνο. Η ουσία βρίσκεται σε διάφορα συμπληρώματα αδυνατίσματος – μερικές φορές σε υψηλότερες συγκεντρώσεις από ότι η φαρμακευτική βιομηχανία που ποτέ δεν τολμούσε να χρησιμοποιήσει για τα προϊόντα τους, γράφει ο αμερικανός ερευνητής Pieter Cohen στο Drug Testing and Analysis.
Η μεθυλσενεφρίνη ή οξυλοφρίνη ή παρα-υδροξυεφεδρίνη. Είναι μια συνθετική ένωση, που αναπτύχθηκε στη δεκαετία του 1930 από γερμανούς χημικούς ως διεγερτικό. Η χημική ουσία ήταν διαθέσιμη σε ορισμένες χώρες ως φάρμακο κατά της υψηλής αρτηριακής πίεσης, σε προϊόντα που συνήθως περιέχουν 16-40 mg μεθυλοσενεφρίνης. Οι νόμιμες φαρμακευτικές εταιρείες δεν παράγουν πλέον μεθυλοσενεφρίνη. Ο κίνδυνος παρενεργειών όπως υψηλή αρτηριακή πίεση, εγκεφαλικό επεισόδιο, αυξημένος καρδιακός παλμός, διαταραχές ύπνου και ψυχολογικά προβλήματα είναι πολύ υψηλός. Η μεθυλσενεφρίνη βρίσκεται στον κατάλογο ντόπινγκ.

Ωστόσο, αρκετοί αθλητές έχουν αποκλειστεί από τον αθλητισμό διότι βρέθηκαν θετικοί την οξυλοφρίνη, ενώ έχουν ισχυριστεί ότι κατά λάθος κατανάλωσαν οξυλοφρίνη από αθλητικά συμπληρώματα.

 

* Το UK Anti-Doping, το οποίο υποχρεώνει  σε όλους τους μπόξερ από το Ηνωμένο Βασίλειο να ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ  365 ημέρες το χρόνο, δοκιμάζει μόνο τις οξυλοφρίνες στις νύχτες των αγώνων. Δεν αποτελεί απαγορευμένη ουσία εκτός από τις νύχτες των αγώνων σύμφωνα με τους κανονισμούς του UKAD και του Παγκόσμιου Οργανισμού κατά της ντόπινγκ.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα