Αρχική » Ο Σβαρτσενέγκερ πήγε για τους Μυώνες αλλά ως ηθοποιός ακτιβιστής !

Ο Σβαρτσενέγκερ πήγε για τους Μυώνες αλλά ως ηθοποιός ακτιβιστής !

by admin

Ο  Άρνολντ Άλοις Σβαρτσενέγκερ ήθελε την Ισπανία, ο Ραφαέλ Σαντόχα ήθελε τον Σβαρτσενέγκερ και οι Ισπανοί δεν είπαν όχι στην παρουσία του, στην γιορτή των μυών, το δικό του δημιούργημα το Arnold Classic Europe 2018.

O Σβαρτσενέγκερ πριν λίγο καιρό έκανε εγχείρηση στην καρδιά και για πρώτη φορά έκανε έντονη την παρουσία του σε μια fitness γιορτή (δεν ήταν στο Arnold Classic στη Βραζιλία) δεν έκανε αισθητή την παρουσία του στο MR OLYMPIA 2018.

4580230-6213849-Group_The_couple_had_an_entourage_with_them_as_Arnold_took_a_bre-a-57_1538043386623

O Σβαρτσενέγκερ που τις προηγούμενες ημέρες ήταν στη γιορτή της μπύρας στη Γερμανία ταξίδεψε λίγο αργότερα ως το Μιλάνο για ψώνια, και προσγειώθηκε στο τέλος στην Ισπανία στην Βαρκελώνη  για την γιορτή των μυών, αλλά και για να αναθερμάνει το ενδιαφέρον των fans για το κινηματογραφικό γεγονός που έπεται, την ταινία Terminator, ο ίδιος δήλωσε πως μόλις ανάρρωσε από ένα μικρό συμβάν που είχε με την υγεία του πριν από λίγους μήνες, τώρα είμαι εδώ, είπε ο Σβαρτσενέγκερ  αλλά και στην μέση των γυρισμάτων του Εξολοθρευτή 6 στη Βουδαπέστη . Ο  Σβαρτσενέγκερ τόνισε τη συνεργασία του με την Λίντα Χάμιλτον ήταν  εκείνη που πρωταγωνίστησε στον πρώτο ‘Terminator’ το 1984 «Είναι υπέροχο να τη δείτε σε αυτή την ταινία, » είπε ο ηθοποιός, ο οποίος ανέφερε ότι στα 62, η Χάμιλτον είναι πολύ δημιουργική, ένα φανταστικό πρόσωπο και ένας μεγάλος άνθρωπος.

Τότε και τώρα: Η εμφάνιση του Σβαρτσενέγκερ έρχεται μετά την επανένωση με την κινηματογραφική σύντροφο του Linda Hamilton, 62 ετών σήμερα, 34 χρόνια αργότερα, στο Terminator 6

4580206-6213849-image-a-16_1538040885527

Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Fitness (IFFB), Ραφαέλ Σαντόχα, γιόρτασε την παρουσία του Σβαρτσενέγκερ, και ανέφερε πως  η εκδήλωση φιλοξενεί περίπου 5.000 αθλητές από 35 αθλήματα,  όπου το όνειρο, τους εμπνέει να γράφουν την ιστορία τους : “Είναι ένα σημείο συνάντησης του πάθους για τον αθλητισμό”είπε.

4619812-6220259-image-a-48_1538166069572

Στην  συνέντευξη Τύπου στο Gran Via de Fira de Barcelona στο ξενοδοχείο  L’Hospitalet de Llobregat της Βαρκελώνης ο Σβαρτσενέγκερ μίλησε και για τους μυώνες και την φυσική κατάσταση.  «Αισθάνομαι υπέροχα με την προπόνηση  είναι φανταστικό όταν αισθάνεσαι  δυνατός “  Παράλληλα εξήγησε ότι έχει ως στόχο να «προωθήσει κάτι καλό για όλους», και υπερασπίστηκε την πεποίθησή του ότι όλοι οι άνθρωποι, απ’ όπου και αν αυτοί προέρχονται έχουν το δικαίωμα να γυμνάζονται και να ενδυναμώνουν : «Μπορείτε να κάνετε πολλά αθλήματα για να είστε υγιείς» είπε ο Σβαρτσενέγκερ.

Για αυτόν, είναι απαραίτητο να πειθαρχεί  κάποιος στο σώμα του, να σταματήσει να βλέπει τηλεόραση και να έχει ενεργή ζωή, στην ερώτηση για το τα κλειδί  της επιτυχίας  του, εξήγησε ότι κοιμάται έξι ώρες την ημέρα και ότι το μυστικό του είναι ότι  οργανώνει τη ζωή του. Προειδοποιώντας  για τη σημασία της οργάνωσης και όχι για “αναβολή” μιας απόφασης τόσο σημαντική όσο και της ίδιας της  αυτο-φροντίδας
«Ο καθένας έχει 24 ώρες την ημέρα. Θα πρέπει να αποφασίσετε πώς θέλετε να περάσετε  τη ζωή σας , » είπε ο ηθοποιός – bodybuilder , ο οποίος  αστειεύτηκε ότι κοιμάται λιγότερο από έξι ώρες αντί για εννέα, για να κερδίσει 14 ώρες εβδομάδα για να γυμνάζεται  και για να διασκεδάζει.[quote]Μην κάθεστε στον καναπέ και τρώτε πατατάκια , ενώ δεν κάνετε τίποτα! πηγαίνετε έξω για να γυμναστείτε » ανέφερε χαρακτηριστικά[/quote]

4619810-6220259-image-m-49_1538166108405

 

«Θα πρέπει να προγραμματίσουν το μέλλον . Καθώς οι άνθρωποι κάνουν λάθη και χρονοτριβούν , » δήλωσε ο bodybuilder, ο οποίος θεωρεί ότι υπάρχουν χιλιάδες λόγοι για να αναβάλλεις συνεχώς την προπόνηση , αλλά ο καθένας θα πρέπει να επικεντρωθεί στον ζωτικής σημασίας για αυτόν στόχο του. Κάνε κάτι κάθε μέρα. « Μην κάθεστε στον καναπέ  και τρώτε πατατάκια , ενώ  δεν κάνετε τίποτα! πηγαίνετε έξω για να γυμναστείτε  » ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας τόνισε την ανάγκη να είναι σαφής σχετικά με τους στόχους της ζωής κάθε ανθρώπου και πρόσθεσε: “Το κλειδί είναι να έχουμε μεγάλους στόχους, το σημαντικό είναι να επιδιώξουμε τους στόχους μας με ενέργεια “.[quote]όταν ένα άτομο δεν έχει στόχους, η ζωή του δεν θα τελειώσει με επιτυχία[/quote]

4619804-6220259-image-a-37_1538166013164

Για αυτόν, όταν ένα άτομο δεν έχει στόχους, η ζωή του δεν θα τελειώσει με επιτυχία. Στην περίπτωσή του, είπε ότι ονειρεύτηκε να προωθήσει την εκγύμναση   σε όλο τον κόσμο , κάνοντας ταινίες και επιτυγχάνοντας ένα βιώσιμο μέλλον για την Αμερική.

Ερωτηθείς αν ο ίδιος θα επιστρέψει στην πολιτική, είπε: «Εγώ θα δεν επιστρέψω στην πολιτική η προτεραιότητα μου  διαχέεται  από το γυμναστήριο και τις  ταινίες.» Και πρόσθεσε ότι προσπαθεί να προωθήσει μια πιο βιώσιμη λύση  για ένα  πιο πράσινο κόσμο, όχι όμως από την πολιτική, αλλά εμπνέοντας τους ανθρώπους να αλλάξουν τις συνήθειες υγείας τους, διότι, κατά τη γνώμη του, μέσω αυτών των δραστηριοτήτων μπορούν  να επηρεάσουν  την πολιτική.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα