Αρχική » Προπονητηλίκια και Youtuber είναι αληθινά αυτά που βλέπεις;… Big Ramy

Προπονητηλίκια και Youtuber είναι αληθινά αυτά που βλέπεις;… Big Ramy

by admin

Πόσες φορές έχεις δει προπονητικές στιγμές που συνοδεύονται από κραυγές και πορωτικές φωνές που στόχο έχουν να σε εντυπωσιάσουν;  Τα τελευταία χρόνια εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εισέλθει στην νέα μυϊκή κουλτούρα, είναι οι εν δυνάμι πελάτες.

Θα σε εντυπωσιάσω με την εικόνα μου

Ο Πρώτος τρόπος για να επηρεάσεις το κοινό είναι ο αυτάρεσκος σχολιασμός ως Youtuber που καθοδηγεί με πολιτική μαεστρία το κοινό του. Είναι μια νέα τάση όπου πολλοί με ένα κανάλι στο Υουtube οικοδομούν ένα προφίλ που επηρεάζει ανυποψίαστους fans και έμμεσα προωθεί την άποψη του ομιλούντα ως ένα μελλοντικό εχέγγυο που μπορεί να πιστοποιήσει και την αγορά ενός προϊόντος / Για παράδειγμα κρίνω έναν bodybuilder, κρίνω έναν διαγωνισμό, εκφέρω μια άποψη για προπονητική ή διατροφική τακτική… Τώρα ! ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ! είναι μια τεχνική marketing.

To φαινόμενο της Χημικοτροποποίησης

Ο Δεύτερος τρόπος είναι πιο εντυπωσιακός, σε ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό επίπεδο, όπου επιλέγεται ένας αποφασισμένος άντρας που έχει τηρήσει μια χημική τακτική, σε συνδυασμό με μια διατροφή πλούσια σε λευκώματα. Αυτός ο συνδυασμός με μια επιφορτισμένη προπονητική ακολουθία επιφέρει το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα που προβάλλεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Στην περίπτωση του Αιγύπτιου Big Ramy το μυϊκό αποτέλεσμα ήρθε σχετικά γρήγορα διότι εκχύθηκε  στο σώμα του μια δραστική χημικοθεραπεία που ως σύστημα ανάδρασης απέδωσε τα αναμενόμενα.

Η συγκεκριμένη προσπάθεια επενδύθηκε προπονητικά  με ηρωικά promo, για να καταδείξει και την αθλητική υπεροχή του αιγύπτιου, μόνο που εδώ και χρόνια ο ίδιος έχει κατηγορηθεί πως το χημικοβελτιωμένο του σώμα διαπλάστηκε περισσότερο με την χρήση μηχανών και λιγότερο με τα ελεύθερα βάρη.

Αυτό ουδεμία αξία έχει στα μάτια των άπειρων fans, διότι ο στόχος είναι ο εντυπωσιασμός, η προβολή που θα καθηλώσει, προωθώντας έμμεσα και το προϊόν που σπονσοράρει ο bodybuilder.

Εδώ θα παρατηρήσουμε πως  μετά από μια χρονική περίοδο επέρχεται ο μυϊκός και ψυχικός κορεσμός για το μυϊκό μοντέλο. Είτε έχουμε έναν ερασιτέχνη που έχει υπερβάλει στην χημική έκχυση των φαρμάκων και τώρα δεν μπορεί να επικαλεστεί εντυπωσιακότερη καριέρα, διότι και προπονητικά έχει τελειώσει!
Είτε έχουμε να κάνουμε με βιολογικά πειράματα σε style Big Ramy, όπου την τελευταία στιγμή του αποδίδουν αποτυχία για την εμφάνιση του, ενώ τον επικουρούσαν γνωστές προσωπικότητες αγγλοσαξόνων και αράβων που τώρα βγάζουν την ουρά τους απ΄ έξω, φοβούμενοι την απόδοση της αποτυχίας μπροστά στο μεγάλο πελατολόγιο.

Εδώ τι να περιγράψεις ;

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα