Αρχική » BOMBA !.. τέλος ο BIG RAMY με το γυμναστήριο OXYGEN

BOMBA !.. τέλος ο BIG RAMY με το γυμναστήριο OXYGEN

by admin

Γιατί Στοργικέ πατέρα των μυών; ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ο Big Ramy ; αυτά γινόταν στην Ελλάδα, όπου κάποιοι μεγαλοεπιχειρηματίες πίεζαν τους bodybuilders για νέους πελάτες μήπως και πουλήσουν περισσότερα κουτιά πρωτεϊνών, επανειλημμένως έχουμε νουθετήσει στα πλαίσια ενός διευρυμένου διαλόγου την επαγγελματική ευσυνειδησία των πρωτεινάδων μήπως και κατανοήσουν πως οι bodybuilders δεν είναι ο Χουντίνι!

Τώρα και ο πατέρας !

Την είδηση για τον χωρισμό του Αιγύπτιου BIG RAMY με το γυμναστήριο OXYGEN Gym ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ που ανήκει στο στοργικό πατερά bader boodai δημοσιοποίησε η μυϊκή αλεπού ο Dave Palumbo που από ότι φαίνεται έχει ενδοεπικοινωνιακούς κοριούς έως στα αποδυτήρια των γυμναστηρίων.

00000000

Όπως αναφέρουν τα μέσα ο BIG RAMY δεν τα κατάφερε φέτος ενώ πήγαινε για διάκριση έμεινε αρκετές θέσεις πίσω, ενώ τώρα δεν επέστρεψε καν στο Κουβέιτ αλλά με σκυμμένο το κεφάλι πήγε στην Αίγυπτο!

Ο  Αιγύπτιος τα τελευταία χρόνια άλλαξε έναν αριθμό προπονητών  / γκουρού. Έχει συνεργαστεί με τους Dennis James, George Farah και Chris Aceto. Ενώ από ότι διαμηνύεται η διάσπαση έγινε σε ήρεμο κλίμα ! ..αυτό λένε


Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα