Αρχική » O ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΡΙΒΑΣ στο δολοφονικό στόχαστρο νέα στοιχεία

O ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΡΙΒΑΣ στο δολοφονικό στόχαστρο νέα στοιχεία

by admin

Όπως δημοσιοποιήθηκε σήμερα στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη,  ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ ανέφερε πως η δολοφονημένη 33χρονη Κατερίνα  Αναγνωστάκη  ήταν μια γυναίκα με παρελθόν στη Νύχτα που της άρεσε να στέλνει δολοφονικά μηνύματα διαμέσου του διαδικτύου σε ανθρώπους, αλλά και να κάνει βολές με καλάσνικοφ, ενώ υπάρχει φωτογραφία με οπλισμό μπροστά της, ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος , ενώ τόνισε πως βρισκόταν πίσω από πολλά συμβόλαια θανάτου.
Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως προστατευόταν από μπράβους, ενώ ήταν μετά το καλοκαίρι από τους πρώτους στόχους για εξόντωση. Ο δε δράστης χρησιμοποίησε σιγαστήρα στην δολοφονία που έγινε 1 η ώρα την νύχτα. Μετά την δολοφονία η σελίδα της στο facebook κατέβηκε.

33vv

Όπως αναφέρθηκε όλα ξεκίνησαν με την δολοφονία του Γιώργου Αυτιά, νονού της νύχτας ύστερα από διαμεσολάβηση της Αναγνωστάκη.  Ο Αυτιάς είχε δολοφονηθεί πριν από χρόνια έξω από καφενείο στην περιοχή της Καλλίπολης Πειραιά την ώρα που περίμενε τη σύζυγό του για να πάνε στη θάλασσα. Η Αναγνωστάκη επίσης είχε θεωρηθεί πως γνώριζε το άτομο που έδωσε την εντολή για την εκτέλεση  και της γυναίκας του Αυτιά, της  29χρονη Μαρία Καυχιέρη.


Επίσης  μετά από χρόνια φαίνεται να ήταν αναμεμειγμένη και για τη δολοφονία του  Γιώργου Αναγνωστόπουλου στο Γαλάτσι, όπως και μετά από λίγες μέρες όταν δολοφονήθηκε ένας συνεργάτης του Αναγνωστόπουλου. Το αξιοσημείωτο είναι πως στην ίδια περιοχή έγινε και μια δεύτερη δολοφονική απόπειρα εναντίον της Αναγνωστάκη, η πρώτη δολοφονική απόπειρα σε βάρος της είχε γίνει το 2011, όταν την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΡΙΒΑΣ

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Καραϊβάζ πίσω από την δολοφονία του πρωταθλητή του bodybuilding Βασίλη Γρίβα βρίσκονταν και δυο γυναίκες, η μια ήταν η Αναγνωστάκη που κλήθηκε στην ασφάλεια για να καταθέσει για την δολοφονία του bodybuilder.

Επίσης αναφέρθηκε πως η φίλη της που είχε σχέση με τον Βασίλη Γρίβα που δολοφονήθηκε στον Γέρακα, μπροστά στα μάτια του παιδιού του, είχε φύγει στο εξωτερικό, με χρήματα που της έδωσε ο Σπύρος Παπαχρήστου  αστυνομικός που δολοφονήθηκε στην περιοχή της Παιανίας.[quote]Εδώ η ανάρτηση ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ ο χρόνος τελειώνει ..όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε λίγο πριν τη δολοφονία του Βασίλη Γρίβα[/quote]

000


 

Εδώ η ανάρτηση το μήνυμα στη φίλη της, οι διευθύνσεις προφανώς αφορούσαν τον Βασίλη Γρίβα είπε ο δημοσιογράφος.

33


 

Εδώ η ανάρτηση την ημέρα της δολοφονίας του bodybuilder Βασίλη Γρίβα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του star

0222

 

02


επίσης το το Protagon.gr αναφέρει

 Eκτέλεση στην Κηφισιά:
Οταν η «Κατερίνα bellamafia» μιλούσε για «αυτούς που είναι πρόβλημα»

Η 33χρονη που εκτελέστηκε με 16 σφαίρες στο γκαράζ του σπιτιού της, είχε πλούσιο παρελθόν στον κόσμο της λεγόμενης Greek Mafia. Και δεν ντρεπόταν να το δείχνει… Φερόμενη ως εντολέας συμβολαίου θανάτου σε μία αλυσίδα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, είχε πέσει θύμα απόπειρας δολοφονίας ακόμα και όταν ήταν έγκυος! 

Η Κaterina_Bellamafia όπως αυτοαποκαλείτο στον «μαγικό» κόσμο του Instagram, κατά κόσμον Κατερίνα Αναγνωστάκη, που εκτελέστηκε με 16 σφαίρες μέσα στο γκαράζ του σπιτιού της στην Κηφισιά, ήταν γνώριμη στις αρχές. Όπως και στην πιάτσα των «νονών» της Greek Mafia, όπου μαίνεται ένας ακήρυχτος πόλεμος ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, με σημείο εκκίνησης τη δολοφονία Στεφανάκου. Εξι εκτελέσεις μέσα σε μόλις λίγους μήνες δείχνουν ότι ίσως βρισκόμαστε στην κορύφωσή του.

Η μήπως είναι μόνο η αρχή; Βασίλης Στεφανάκος, Γιώργος Λίτσας ή αλλιώς «Μπου ή Μπούμπης» (αμέσως πριν), Μανώλης Καραγιάννης ή «Καράφλας» (λίγο μετά) και ο φίλος και συνεργάτης του, Βασίλης Γρίβας ή «Μπιλ», τον Μάιο του 2017, είναι οι μεγαλύτεροι κρίκοι της αλυσίδας θανάτου στην οποία προστέθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης η 33χρονη. Το βιογραφικό της, «πλούσιο». Το 2009 είχε συλληφθεί για κλοπές, ληστείες (ανάμεσα τους μία σε βάρος χρηματαποστολής), παράβαση του νόμου περί όπλων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

42158459_1949023871787168_36377329320067072_n-e1537442673358

 

Σε μία από τις φωτογραφίες της μάλιστα (τις οποίες «ανέβαζε» στον λογαριασμό που διατηρούσε στο Instagram), εμφανίζεται να βρίσκεται έξω από τη ΓΑΔΑ! Οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αμέσως μετά την είδηση της δολοφονίας της, τη φέρνουν να ήταν σύντροφος μπράβου των νοτίων προαστίων, ύποπτου για τη δολοφονία του 43χρονου βαρυποινίτη Μανώλη Καραγιάννη γνωστότερου με το προσωνύμιο «Σαμπρέλας» ή «Καράφλας». Ο εν λόγω μπράβος φέρεται να είναι αρχηγικό μέλος σκληρής ομάδας εκβιαστών που εμπλέκεται στον πόλεμο για την πρωτοκαθεδρία στον κόσμο της νύχτας. Πηγή: Protagon.gr περισσότερα εδώ 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα