Αρχική » Shawn Rhoden η πρώτη συνέντευξη Mr. Olympia 2018

Shawn Rhoden η πρώτη συνέντευξη Mr. Olympia 2018

by admin

Εδώ πολλοί πρέπει να αναρωτηθούν …πόσα λεφτά έχω δώσει στον προμηθευτή μου τα τελευταία χρόνια, πόσα χρήματα έχω δώσει στον γκουρού μου και ακόμη τρώω μπανάνες!

Καθοδήγηση

Το ζήτημα είναι να φτωχύνει η τσέπη άλλα να επέλθει και ουσιαστικό αποτέλεσμα,  μια καριέρα μια πορεία  με περιεχόμενο, άλλα δυστυχώς το φαινόμενο είναι παγκόσμιο ξεκινά από τις όμορφες μεσογειακές ακτές και φτάνει λίγο πριν το βόρειο πόλο, όπου άνδρες και γυναίκες συνεχίζουν να προσκυνούν αυτούς που τους παίρνουν τα λεφτά διότι έχουν δεθεί μαζί τους και συναισθηματικά, θεωρώντας πως ουδεμία ευθύνη έχει ο καθοδηγητής πρωτομάστορας.

Στην περίπτωση του Shawn Rhoden δεν συμβαίνει αυτό στο 1:42 ευχαριστεί τον μυϊκό γκουρού του Chris Aceto διότι τον παρέλαβε από την 11 θέση και τον καθιέρωσε στην κορυφή παρά τα προβλήματα που είχε με το αιμορραγικό του έλκος!

Ο Shawn Rhoden δεν είναι πιτσιρίκι, το αναφέρει και ο Dave Palumbo στο 2:50, ο νικητής είναι 43 ετών και τον καθοδηγεί ο Chris Aceto, φυσικά η απάντηση του Shawn Rhoden ήταν πως η ηλικία είναι μια δικαιολογία για τεμπελόσκυλα,  που στηρίζονται μόνο στους αριθμούς.
Παράλληλα ο Shawn Rhoden δήλωσε πως έδωσε έμφαση στο γυμναστήριο όπου πήγαινε κάθε ημέρα, κάνοντας και πολλές ώρες αεροβίωση

Ο Shawn Rhoden απάντησε επίσης για τα σχόλια του Phil Heath στην press conference όπου με τα λόγια του τον ειρωνεύτηκε, ο Rhoden δήλωσε πως δεν ξέχνα πως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατέστρεψε την εικόνα του το 2012 και ακόμη δεν έχει απαντήσει για αυτό!  4:15 λεπτό. Συνεχίζοντας δήλωσε πως δεν θα καταπέσει στο επίπεδο του! Ο Shawn Rhoden στο 4:40 αναφέρει πως η καλύτερη απάντηση ήταν η συμβουλή του Chris Aceto που τον παρότρυνε να απαντήσει με το φορμάρισμα του , να παρουσιάσει κάτι το διαφορετικό στο διαγωνισμό , κάτι που δεν θα είχαν ξαναδεί!

Όμως το πιο σημαντικό είναι η απάντηση του στο ερώτημα του Dave Palumbo για το πώς νιώθει ως  ο νέος MR OLYMPIA 2018, ο Shawn Rhoden έδωσε μια πρωτότυπη απάντηση, ο Mr Olympia δεν πρέπει να είναι κάποιος που συλλέγει τρόπαια, το bodybuilding  χρειάζεται μια εξωστρέφεια, ο Mr Olympia πρέπει να ταξιδεύει να γνωριστεί με το κοινό να θέσει νέα πλαίσια κοινωνικής ανάδρασης.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα