Αρχική » Μετά τα Μπινελίκια πήρε και τον τίτλο Mr Olympia 2018

Μετά τα Μπινελίκια πήρε και τον τίτλο Mr Olympia 2018

by admin

Shawn Rhoden ο νέος Mr Olympia 2018: Ήταν προκλητικός Nαι! ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ που ανάρτησε την αφίσα ως νικητής του Mr. Olympia 2017. Ήταν προκλητικός Ναι! Και φέτος, όπου έκανε δηλώσεις υποτιμητικές για τον Phil heath, κατηγορώντας πως έχει αδύναμα μυϊκά σημεία στα ποζαρίσματα του.
δείτε εδώ Μυϊκά Βρισίδια του Shawn Rhoden…εναντίον του Phil Heath

 what1-726x400


 

Τελικά δεν έμεινε μόνο εκεί, κατάφερε να κατακτήσει και τον τίτλο στο Mr. Olympia 2018.

55

Ο Phil Heath ήρθε με τον εγωισμό του πρωταθλητή, όλο αυτό τον καιρό είχε την μυϊκή σιγουριά μαζί με τον χημικογκουρού του και επιχειρηματία πρωτεϊνών Hany Rambod τονίζοντας εμφαντικά πως έχουν όλο το μυϊκό πακέτο, απέναντι στον ακατέργαστο αρκουδίσιο όγκο του Αιγύπτιου big ramy.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”tMeSd6ykqNY”]

H ΜΥΙΚΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ήρθε απ αλλού

Από πέρυσι όταν ο Heath κατέκτησε τον τίτλο εκατομμύρια fans αναρωτήθηκαν ,πως είναι δυνατόν να βραβεύεται η μεγάλη μυϊκή κοιλάρα; Φέτος είναι ξεκάθαρη η απάντηση από τους διοργανωτές, κριτές, αλλά και το παρασκηνιακό μυϊκό ιερατείο. Δεν συγχωρούμε τις κοιλάρες όσο άρτιος και να είσαι συνολικά!

88


bb

Ο Heath είναι ένα μυϊκό φαινόμενο, ένας επαγγελματίας bodybuilder που κατάφερε να καταξιωθεί, το όνομα του θα παραμείνει στην ιστορία των διαγωνισμών, κάνεις δεν το αμφισβητεί αυτό. Όμως!  Υπέπεσε και στην παγίδα των προκλήσεων, με βιντεάκια και αναρτήσεις που εμπεριείχαν εγωπάθεια, πρόκληση, ειρωνεία.
Ο εγωισμός φάνηκε τα τελευταία χρόνια, ακόμη και επάνω στη σκηνή με δυναμικές τσαμπουκαλίδικες χειρονομίες. Ήταν μια εικόνα που μέτρησε.

 


 

tt

Η αρκούδα από την Αίγυπτο

Ο Big Ramy αυτός ο απλός ψαράς που έγινε bodybuilder σε λίγα χρόνια κατάφερε να προκαλέσει τον καταξιωμένο Phil Heath. Ο στοργικός πατέρας – σπόνσορας bader boodai αμφισβήτησε την πρωτοκαθεδρία των αμερικανών ενισχύοντας με πολλή χρήμα την χημικο-τροποποίηση  στον αιγύπτιο bodybuilder.

ccc
Η αλήθεια είναι πως το υπόβαθρο είναι σαθρό, δυναμικά videos με ηχηρές κραυγές και στημένα στιγμιότυπα με άρσεις βαρών σε μηχανές κατέδειξαν πως ο αιγύπτιος πάσχει προπονητικά. Η φιγούρα είναι καλή,  σε αυτούς που ποντάρουν πολύ στο φάρμακο και λιγότερο στη προπόνηση, στα πιτσιρίκια που νιώθουν καλά συνταυτισμένα με τα μυϊκά πυροτεχνήματα και τις προβολές ανδρισμού.
Αυτό που μετρά στην προπόνηση είναι ο συνολικός όγκος, και η ένταση, αλλά και οι επαναλαμβανόμενες προπονήσεις που έχουν την ίδια νοοτροπία.
Το να προβάλεις  ένα σετ ή λίγες επαναλήψεις με ένα φορτίο δεν καταδεικνύει πως είσαι και προπονημένος. Ο Αιγύπτιος έχει χημικο- βοηθηθεί αλλά  δεν έχει αποδείξει πως είναι
πρωταρχικά αθλητής και μετά bodybuilder.

Mr. Olympia 2018 αποτελέσματα

  1. Shawn Rhoden, $400,000
  2. Phil Heath, $150,000
  3. Roelly Winklaar, $100,000 (The first ever People’s Champ, Roelly Winklaar)
  4. William Bonac, $55,000
  5. Brandon Curry, $45,000
  6. Big Ramy / Mamdouh Elssbiay
  7. Dexter Jackson
  8. Nathan De Asha
  9. Cedric McMillan
  10. Steve Kuclo

41677512_2081247978566765_2374860625399513088_n

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα