Αρχική » Νεκρός Ελληνας bodybuilder 43 ΕΤΩΝ.. πατέρας 2 παιδιών

Νεκρός Ελληνας bodybuilder 43 ΕΤΩΝ.. πατέρας 2 παιδιών

by admin

Νεκρός o bodybuilder Γιώργος Τσιτώνας, πατέρας 2 παιδιών, αθλητής και προπονητής του Bodybuilding. Ο Γιώργος Τσιτώνας γεννήθηκε στην Καρδίτσα στις 10 Ιουλίου του 1975 και από τα 17 του ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες. Ο ίδιος είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του : “Με το κιck boxing ασχολήθηκα για άλλα 8 χρόνια,και αφού πήρα την μαύρη ζώνη και έκανα και κάποιους διασυλλογικούς αγώνες, μεταπήδησα στο αγωνιστικό bodybuilding” ο ίδιος αποκλειστικά στο ShowTime-cy και συνεχίζει “Ο πρώτος μου αγώνας ήταν το 2004 και από τότε έχω κάνει τουλάχιστον 15 αγώνες, κερδίζοντας αρκετές δεύτερες και τρίτες θέσεις”. 

cc

Οι ποιο σημαντικές διακρίσεις του είναι… 5η θέση στο14ο βαλκανικό πρωτάθλημα που έγινε στην Αθήνα το 2005, υπό την αιγίδα τις ifbb (ομοσπονδία), την 5η θέση στο παγκόσμιο τις nabba το 2008 στην Ερέτρια, την 5η θέση Αυστρία το 2011 nabba-wff ενώ στο κύπελο Ελλάδος του ifbb κατάφερε να φτάσει στην κορυφή βγαίνοντας πρώτος. Ανάμεσα σε όλη αυτή την προετοιμασία ο Γιώργος Τσίτωνας διατηρεί το κατάστημα revolution team με συμπληρώματα και αθλητικά είδη στην Αθήνα στην περιοχή του Μενιδίου και ταυτόχρονα εργάζεται ως personal trainer, βοηθώντας ανθρώπους να αλλάξουν το σώμα τους και τον τρόπο ζωής τους καθώς επίσης και αθλητές που θέλουν να ασχοληθούν με το αγωνιστικό κομμάτι του fitness και του bodybuilding τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες.

259940_211388782236891_7193772_n

 

δείτε επίσης εδώ 

Νεκρός ο bodybuilder Φώτης Πλευρίτης
ccc

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα