Αρχική » Rich Gaspari: ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ O Big Ramy το MR OLYMPIA !

Rich Gaspari: ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ O Big Ramy το MR OLYMPIA !

by admin

Ο Rich Gaspari βγάζει νικητή τον Αιγύπτιο Big Ramy! Μια άποψη που έρχεται σε σύγκρουση με την επικρατούσα αντίληψη πως νικητής του Mr Olympia 2018 θα είναι ο αμερικανός Phil Heath.

Η Γριά αλεπού

Ο Gaspari έχει τους λόγους του, πρόσφατα εξαγόρασε το υπόλοιπο της εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής που είχε την επωνυμία του, και εισήλθε δυναμικά στην αγορά.
Οι παλιότεροι άνω των 50 ετών θυμούνται την αγγειοβρίθεια, και την εκπληκτική γράμμωση του ιταλοαμερικανού απέναντι στον Lee Haney. Ο Rich ήταν ένας από τους πρώτους καθοδηγητές που “έσπασε” τα βιοχημικά όρια.

Τώρα με την νέα εμφαντική μπούκα στην αγορά έχει να αντιμετωπίσει τον πόλεμο των γκουρού, απέναντι του έχει τον Hany Rambod που καθοδηγεί τον Phil Heath και έκανε μια νέα επένδυση με τον Hadi Choopan με στόχο να σαγηνεύει πελάτες, που είναι διατεθειμένοι ως οπαδοί σε αίρεση να τα δώσουν χοντρά.

O Big Ramy  ο νέος Mr Olympia οι λόγοι

O Gaspari χτυπά στο αδύναμο σημείο του Phil Heath …στο εγχειρισμένο στομάχι (έμμεσα και στον καλλωπισμό) τονίζοντας πως ο αμερικανός έχασε μυϊκή μάζα από την ταλαιπωρία, και έγινε πιο μικρός! απέναντι στο γιγαντόσωμο αιγύπτιο Big Ramy, υποστηρίζοντας πως τελικά στα MR OLYMPIA  H αληθινή μάζα κυριαρχεί ! but if recent history tells us anything, is that true mass reigns supreme more often than not on the Mr. Olympia stage.
Παράλληλα τονίζει πως ο αιγύπτιος είναι ένα εκπληκτικό Ντούκι στα 300 pounds που δεν δύναται κάποιος άλλος να τον ανταγωνιστεί. I don’t see how anyone else can truly compete.

Για τον Phil Heath επισημαίνει πως η  χειρουργημένη του κήλη φαίνεται να τον έβαλε πίσω στο χρονοδιάγραμμα της προετοιμασίας του, οι πρόσφατες φωτογραφίες δείχνουν ότι έχει χάσει μέρος της εντυπωσιακής του ποιοτικής μάζας. Εάν όπως αναφέρει δεν έχει καταφέρει να αντιστρέψει αυτή την κατάσταση τον τοποθετεί στη δεύτερη θέση!

He still looks great, but recent photos show he has absolutely lost some of his freaky mass we’ve all become accustomed to. Unless Phil is able to SERIOUSLY grow into this show, I think he’ll be relegated to 2nd place

Σε κάθε περίπτωση αυτή η πονηρή αλεπού του bodybuilding κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα του κοινού επάνω του, εάν επαληθευτεί και στις προβλέψεις του, ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ στο πόλεμο των γκουρού.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Rich Gaspari 

1. Big Ramy 

2. Phil Heath

3. William Bonac

4. Roelly Winklaar

5. Dexter Jackson

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα