Αρχική » EOΦ Ιστοσελίδα από την Κίνα διακινεί ανδρογόνα στεροειδή

EOΦ Ιστοσελίδα από την Κίνα διακινεί ανδρογόνα στεροειδή

by admin

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) ενημερώνει ότι στην ιστοσελίδα http://gr.nutrientraws.com διαφημίζονται και διακινούνται διάφορες φαρμακευτικές πρώτες ύλες (π.χ. λεβοθυροξίνη) από την εταιρεία Shenzhenshi Sendi, με έδρα την Κίνα.

Ιστοσελίδα διακινεί φαρμακευτικές πρώτες ύλες από την Κίνα

Προφανώς πρόκειται για παράνομη ενέργεια, εφόσον στη χώρα μας η διακίνηση φαρμακευτικών πρώτων υλών επιτρέπεται μόνο από τους νόμιμα λειτουργούντες παραγωγούς, εισαγωγείς και διανομείς δραστικών ουσιών που συμμορφώνονται με τους κανόνες καλής παραγωγής και τους κανόνες καλής διανομής. [quote]λάδι στεροειδών, ανδρογόνα στεροειδή σε σκόνη, νοοτρόπο φάρμακο, αντιβιοτικά και αντικαρκινικά [/quote]

bbf225d6e17e17ca8ca6f6c668935cd7
Περαιτέρω τα σκευάσματα ενδέχεται να μην είναι ασφαλή, καθώς -σύμφωνα με τον ΕΟΦ- οι συγκεκριμένες φαρμακευτικές ουσίες προέρχονται από μη εγκεκριμένη και αναξιόπιστη πηγή, συνεπώς ενέχουν σοβαρό κίνδυνο για την υγεία του τελικού χρήστη.

Από τα προϊόντα που διακινεί η εν λόγω ιστοσελίδα, αναφέρουμε ενδεικτικά (με τον τρόπο που χαρακτηρίζονται στο site) λάδι στεροειδών, ανδρογόνα στεροειδή σε σκόνη, νοοτρόπο φάρμακο, αντιβιοτικά και αντικαρκινικά κ.ά. Στις “φαρμακευτικές πρώτες ύλες”, οι οποίες χαρακτηρίζονται ως υψηλής ποιότητας, περιλαμβάνονται η αμιοδαρόνη, η λαμινιπίνη για την αρτηριακή πίεση, roziglitazone για το διαβήτη και πολλά άλλα.

Διαφημίζεται δε ότι γίνεται παράδοση των προϊόντων στο χώρο του ενδιαφερόμενου και ότι εξάγουν σε 48 χώρες ανά τον κόσμο.

NANDROLONE CYPIONATE ΑΚΑTEΡΓΑΣΤΟ ΥΓΡO

nandrolone-cypionate

Ο ΕΟΦ προτρέπει πάγια τους καταναλωτές να αγοράζουν εγκεκριμένα φαρμακευτικά προϊόντααπό τα νομίμως λειτουργούντα φαρμακεία και να μην καταφεύγουν σε μη εγκεκριμένες και επισφαλείς πηγές που προωθούνται μέσω διαδικτύου.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα