Αρχική » BODYBUILDERS Θα πάνε εκεί που έχει ψωμί !

BODYBUILDERS Θα πάνε εκεί που έχει ψωμί !

by admin

Το bodybuilding είναι στην πείνα, καριέρες και κερδοφορία ανάγονται στον Οζ, τον Μέγα και Παντοδύναμο. Από την περίοδο που μπήκαν οι χημικοί ντίλερ, οργάνωσαν σε ομάδες την διακίνηση και πώληση των αναβολικών ουσιών σε πρότυπα συμμορίας, (θα γίνει και εδώ) ενώ παράλληλα νέοι πρωτεινάδες σε Αγγλία, ΗΠΑ, Γερμανία και πρώην χώρες του ανατολικού μπλοκ μπόρεσαν να γοητεύσουν τα εκατομμύρια των νεαρών οπαδών, που τα τελευταία χρόνια εισήλθαν στην μυϊκή κουλτούρα χωρίς να γνωρίζουν το παρελθόν της διατροφικής βιομηχανίας, θαυμάζοντας τον οποιοδήποτε αριβίστα, πρωτεινά παπατζή,  τώρα το παιχνίδι τείνει να χαθεί.

Πριν μήνες ο γερμανός bodybuilder Markus Rhul αντέδρασε στο διαδίκτυο, διότι πολλοί νεαροί You tubers έχουν ανακατέψει την επιχειρηματική κατάσταση με αποτέλεσμα ακόμη και οι αστέρες του bodybuilding να βλέπουν μειούμενα τα έσοδα τους από το ιντερνέτ.

Θα πάνε εκεί που έχει ψωμί !

Ένας bodybuilder που δεν συνεργάζεται με έναν νέο χημικό γκουρού που χρησιμοποιεί τις πρωτεΐνες ως βιτρίνα έχει λίγες πιθανότητες επιβίωσης. Στην αντίθετη πλευρά πρέπει να “πιαστεί” από τα Μυϊκά shows όπως το Dubai Muscle Show 7-8 Δεκεμβρίου 2018 τη μεγαλύτερη εκδήλωση γυμναστικής στη Μέση Ανατολή, όπου οι φανατικοί της φυσικής κατάστασης μπορούν να συναντήσουν τα αστέρια της βιομηχανίας, αυτό αναφέρουν οι άραβες που τα δίνουν όλα για την μυϊκή καταξίωση.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”HCdO2aWTLi4″]

1s

2s

3s

 

4s

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα