Αρχική » Αλιμπέρτης: Γίνε ο κυρίαρχος του εαυτού σου…

Αλιμπέρτης: Γίνε ο κυρίαρχος του εαυτού σου…

by admin

Σε νέα ανάρτηση στο διαδίκτυο ο δημοφιλής bodybuilder Γιάννης Αλιμπέρτης μιλά με αμεσότητα  αναφέρει για παράδειγμα Θα κάνεις ότι χρειάζεται για να κάνεις ζημιά στον αγώνα,όχι νιαουρίσματα και γκρίνια..

ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Οι άνθρωποι είναι μαθημένοι να υπακούν τα ένστικτα όπως η αποφυγή του πόνου της πείνας να αποζητούν τον έρωτα την αγάπη την καλοπέραση…Γίνε ο κυρίαρχος του εαυτού σου ελέγξετε τα πάθη πρέπει να τιθασεύσεις τα ένστικτα ΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΤΩΡΑ!!!Η υπερκόπωση γίνετε παθολογική,οι θερμίδες που καίγονται είναι πολύ λιγότερες απ αυτές που λαμβάνεις,το σώμα αδυνατεί να παράγει τόσο έργο όσο πλησιάζει ο αγώνας…εσύ όμως πρέπει να συνεχίσεις πρίν να καταρρεύσεις επειδή διατάζει το μυαλό,επειδή το θέλει η ψυχή…δεν είσαι ποια άνθρωπος είσαι μηχανή..Δεν είναι παιχνίδι είναι πόλεμος με τον εαυτό σου.. Θα κάνεις ότι χρειάζεται για να κάνεις ζημιά στον αγώνα,όχι νιαουρίσματα και γκρίνια ήταν επιλογή σου μάθε να τελειώνεις ότι αρχίζεις αλλιώς να μην το ξεκίναγες…..by Alimpertis Muscle Performance Team & Line Pro Gym Καλό μήνα.. Καλή προετοιμασία στους αθλητές που μπαίνουν στην τελική ευθεία!!!!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα