Αρχική » Ναι ! τον προκαλεί ο Nathan de Asha τον Phil Heath

Ναι ! τον προκαλεί ο Nathan de Asha τον Phil Heath

by admin

Όλα μπαίνουν στο παιχνίδι της προβολής κάποιοι bodybuilders ποζάρουν με απειλητικό style λες και είναι ενταγμένοι σε gangsta συμμορία, άλλοι ποζάρουν δίπλα σε πανάκριβα αυτοκίνητα και άλλοι όπως ο Nathan de Asha προκαλούν ευθέως τους αντιπάλους τους ποζάροντας επιδεικτικά.

Αυτή η τακτική του ανδρισμού και της απειλής  που προβάλλεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βρίσκει μιμητές σε όλο τον κόσμο  και στην Ελλάδα διότι βοήθα στην δημοτικότητα του bodybuilding , φέρνοντας κοντά όλο και περισσότερους fans που επιθυμούν την ένταση απολαμβάνοντας την εικόνα ενώ χαλαρώνουν με το κινητό τους στην ξαπλώστρα.

Πέρυσι ήταν o Shawn “Flexatron” Rhoden που αμφισβήτησε τον Mr. Olympia , Phil Heath προβάλοντας  τον εαυτό του σε αφίσα ως ο νέος νικητής του διαγωνισμού. Τώρα ο Nathan de Asha δημοσιεύει μια φωτογραφία ποζαρίσματος όπου αντιπαραβάλει τους μυώνες του δίπλα στην φωτογραφία του Phil Heath που αποθανατίστηκε στα πλαίσια ενός προπονητικού promotion του NPC

O Nathan de Asha προκαλεί λέγοντας πως αυτός έκανε καλύτερη φωτογράφιση από το NPC υπονοώντας τον Phil Heath.. ‘I think I made this NPC vest look better”.

nathan-double-biceps-768x508

[quote]O Nathan de Asha τον προκαλεί[/quote]

phil-double-biceps-768x495

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα