Αρχική » Hadi Choopan δώσε του Βίζα ο καλύτερος προπονητής θα είσαι!

Hadi Choopan δώσε του Βίζα ο καλύτερος προπονητής θα είσαι!

by admin

Στο παρελθόν όταν κάποιος ήθελε να περιπαίξει κάποιον για την άγνοια του του έλεγε.. “σε πιάσανε αμερικανάκι;”

Στην συγκεκριμένη περίπτωση του ιρανού bodybuilder Hadi Choopan και του αμερικανο/ιρανού προπονητή Hany Rambod προσπαθούν να μας πιάσουν αμερικανάκια. Ο Choopan τα τελευταία χρόνια βρίσκεται υπό δυσμένεια λόγω της άρνησης των αρχών στις ΗΠΑ να του χορηγήσουν βίζα για να διαγωνιστεί στην κατηγορία των 212 λιβρών του Mr.Olympia.

Ποζάρισμα του Ιρανού Hadi Choopan έτοιμος για το Mr.Olympia

022

Απο την άλλη πλευρά ο γκουρο/προπονητής μετά το χειρουργικό στραπάτσο του πελάτη του / bodybuilder Phil Heath και τον παρ’ολίγο σοβαρό τραυματισμό του Geremy Buendia εφόρμησε με όλα τα διπλωματικά μέσα, για να πείσει τον έτοιμο μυικά Hadi Choopan να υπογράψει μια προπονητική συμφωνία μαζί του, υποσχόμενος προοπτικές εξέλιξης, αναγνώριση και κερδοφορία.

Αυτή η τακτική έχει μιμητές στας ευρώπας αλλά και στήν όμορφη μεσογειακή χώρα όπου ο στόχος είναι οι νεαροί μυικοί μνηστήρες/πελάτες που μπροστά στην νέα προπονητική κοινοπραξία θα ξηλώσουν ενθουσιασμένοι τα πορτοφόλια τους διότι πίστεψαν στην ανωτερότητα της μυικής συμφωνίας.

Σε λίγες εβδομάδες θα γίνει ο διαγωνισμός της χρονιάς, το απόλυτο όνειρο για χιλιάδες άντρες και γυναίκες που ρισκάρουν τόσο πολλά για να διαγωνιστούν στο Mr. και Μς. Olympia 2018. Εδώ λοιπόν θα φανεί εάν έχεις μπάρμπα βουλευτή ένα γνήσιο λαμόγιο που θα σου δώσει την διέξοδο στο δικαίωμα, εάν ο ιρανός πάρει την βίζα τότε ο συμπατριώτης του ιρανός που μεγάλωσε στις ΗΠΑ θα είναι ο μεγαλύτερος προπονητής for ever!

Σήμερα πτυχιούχοι πανεπιστημίου αλλά και απόφοιτοι του δημοτικού δια μέσου της υπέρτατης τεχνικής της μπουρδολογίας ή του πές επιστημονικές αοριστίες ανακατέυοντας λίγο εργοφυσιολόγια/προπονητική και βιοχημεία κάνουν θαύματα,  σακατεύοντας δέκα άντρες , αναδεικνύοντας έναν ή κανέναν.

Όταν ο πρωτομάστορας Αμπατζίεφ με την βουλγαρική σχολή νικούσε τα σοβιέτ κανείς δεν φανταζόταν πως χιλιάδες μετέπειτα μαθητές θα συνδύαζαν την προπονητική με την μυθοπλασία του  κινηματογράφου ως καριέρα! δημιουργώντας την τεχνική της κερδοφόρας ύπνωσης. Αυτός λοιπόν και 2, 3 πραγματικοί γκουρού από το παρελθόν, στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, έδωσαν το φως το αληθινό στους μαθητές που απέκτησαν γοητευτικά babys, πολυτελή οικήματα, αυτοκίνητα και φήμη ως οι αναμφισβήτητοι καρδινάλιοι της γνώσης.

Στο παρακάτω στιγμιότυπο ακούγεται  ο  προπονητής – γκουρού  Hany Rambod 

When the Viper ACR isn’t fast enough bring reinforcements. #BugatiiChiron #1500Horsepower

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hany Rambod (@hanyrambod) στις

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα