Αρχική » NEA στοιχεία για τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του ‘Steroid King’

NEA στοιχεία για τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του ‘Steroid King’

by admin

Τους εχθρούς τους γνωρίζεις , φυλάγεσαι ως  το αφεντικό των αναβολικών στεροειδών. Κουβαλάς κατά περίπτωση το περίστροφο (το πιστόλι μπλοκάρει) και ποντάρεις στους στενούς συνεργάτες για προστασία. Τι γίνεται όμως όταν οι σωματοφύλακες στην αστράψουν;

 Oι σωματοφύλακες του ‘Steroid King’ ήταν στο κόλπο

Δύο από τους άνδρες που κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία του “Steroid King” Brian Wainstein ήταν οι σωματοφύλακες του, (Ο Wainstein είχε πυροβοληθεί στο λαιμό πολλές φορές – Η φίλη και το παιδί του Wainstein που ήταν στο κρεβάτι τότε δεν τραυματίστηκαν) οι σωματοφύλακες του γνώριζαν τις κινήσεις του, τη κατάσταση της περιουσίας του και τη καθημερινότητα του.  Αυτό είναι γεγονός, σύμφωνα με την με τις αναφορές των αρχών και αφορά την περίπτωση των αδελφών Matthew και Sheldon Breet και του συνεταίρου τους Cheslin Adams και Fabian Cupido. Σύμφωνα με τις αρχές , οι αδελφοί Breet ήταν σωματοφύλακες του Wainstein, ενώ ο Sheldon Breet συμμετείχε επίσης στις “επιχειρηματικές συναλλαγές” του Wainstein.

Ο Cupido, ένας από τους τέσσερις κατηγορουμένους σύμφωνα με την ποινική δικογραφία, εργάστηκε για τον σωματοφύλακα  Sheldon και ήταν μέλος της συμμορίας 27s gang , μαζί με τον Adams, ο οποίος επίσης φέρεται να ήταν συνδεδεμένος με την συμμορία του Spoiled Bratz.

Ο Cupido και ο Adams είναι φανεροί “συνεργάτες” του ιδιοκτήτη μιας επιχείρησης ελαστικών του Κέιπ Τάουν. Σύμφωνα με τις αρχές, ο Matthew και ο επιχειρηματίας «συζήτησαν την πιθανή δολοφονία του θανόντος» περίπου μια εβδομάδα πριν από τη δολοφονία. Cupido φέρεται να ήρθε σε επαφή την ίδια εβδομάδα και η δολοφονία συζητήθηκε παρουσία του σωματοφύλακα  Sheldon και του επιχειρηματία. Την ημέρα της δολοφονίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στις εγκαταστάσεις του επιχειρηματία και, μαζί με τον Cupido, ήταν παρόντες, ο Sheldon και Adams.

Οι αδελφοί αρνήθηκαν την εγγύηση την περασμένη εβδομάδα, ενώ οι δύο συγκατηγορούμενοι  τους δεν υπέβαλαν αίτηση για εγγύηση. Τη Δευτέρα, ο εισαγγελέας Μέρβιν Μενίγκο δήλωσε στον δικαστή Γκόλαμ Μπάβα ότι όλα τα μέρη έλαβαν αντίγραφο του κατηγορητηρίου. Η δίκη τους αναμένεται να ξεκινήσει στις 19 Νοεμβρίου και αναμένεται να συνεχιστεί για τρεις εβδομάδες. Κατά τη στιγμή της δολοφονίας του, ο Wainstein αναζητούνταν στις Ηνωμένες Πολιτείες για παράνομη εισαγωγή αναβολικών στεροειδών.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα