Αρχική » Ηλιάνα Γεωργακοπούλου βοηθά τον κόσμο να σχηματίζει το κορμί του!

Ηλιάνα Γεωργακοπούλου βοηθά τον κόσμο να σχηματίζει το κορμί του!

by admin

Ηλιάνα Γεωργακοπούλου είναι γυμνάστρια και αναφέρει στα ελληνικά media ( espressonews) πως είναι πολύ όμορφο να βοηθάς τον κόσμο να έχει καλή φυσική κατάσταση και να σχηματίζει το κορμί του όπως ακριβώς θέλει

Η Ηλιάνα Γεωργακοπούλου είναι η προσωποποίηση της θετικής ενέργειας. Γεμάτη αισιοδοξία, ατενίζει το μέλλον της με κέφι και όρεξη για να πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει. Εχει τελειώσει βρεφοκομία, αλλά δεν θέλησε να ασχοληθεί με το επάγγελμα. Από μικρή τη γοήτευαν τα επαγγέλματα της γυμνάστριας και του μοντέλου, γι’ αυτό και αποφάσισε να τα ακολουθήσει. «Οταν τελείωσα τις υποχρεώσεις μου με τη βρεφοκομία, γράφτηκα σε μια ιδιωτική σχολή και πήρα πτυχίο γυμνάστριας. Ασχολούμαι κυρίως με το aerobic και κάνω personal training. Είμαι χαρούμενη που τελικά κάνω αυτό που πάντα ήθελα. Είναι πολύ όμορφο να βοηθάς τον κόσμο να έχει καλή φυσική κατάσταση και να σχηματίζει το κορμί του όπως ακριβώς θέλει» λέει η Ιλιάνα, που αυτό το διάστημα ασχολείται και με το μόντελινγκ. «Ο χώρος της μόδας είναι άλλο ένα αγαπημένο κομμάτι στη ζωή μου. Με εξιτάρουν οι φωτογραφήσεις, τα φώτα, το μακιγιάζ, τα ρούχα!»

Αυτό το διάστημα ετοιμάζεται πυρετωδώς για το διαγωνισμό «Summer Symbol ’08». «Κάνουμε συνεχώς πρόβες. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το πρακτορείο μου, Elegance Models, από το οποίο και με ώθησαν να λάβω μέρος. Πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα». Από τη φωτογράφηση για το διαγωνισμό «Espresso Girl» έχει μόνο θετικές εικόνες να θυμάται. «Πραγματικά, πέρασα πολύ όμορφα. Οι φωτογραφήσεις είναι ένα από τα κομμάτια της δουλειάς που με διασκεδάζουν πολύ. Οφείλω να ομολογήσω πως η ομάδα της “Espresso” πετάει!»

H Ηλιάνα αποφάσισε να φωτογραφηθεί για την εφημερίδα γιατί πιστεύει πως η προβολή θα τη βοηθήσει στην καριέρα της, αλλά και στον επικείμενο διαγωνισμό ομορφιάς «Summer symbol ’08». «Κάθε προβολή είναι για καλό. Εφόσον μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, θέλησα να την αξιοποιήσω». Το «ποτέ» και το «πάντα» είναι δύο λέξεις που αποφεύγει να λέει. «Εχω μάθει να μην αποκλείω τίποτα στη ζωή, αλλά και να μη θεωρώ κάτι παντοτινό. Οι λέξεις “ποτέ” και “πάντα” μπορεί να σε προδώσουν πολύ εύκολα».

Ζηλεύει τους ανθρώπους που έχουν το χάρισμα να κάνουν τους άλλους να γελούν και υποστηρίζει πως το δικό της ταλέντο είναι να συμπαραστέκεται στα άτομα που της ζητούν βοήθεια. «Ποτέ δεν ήμουν καλή στα καλλιτεχνικά, ούτε στο χορό ούτε στο τραγούδι. Το δικό μου μικρό χάρισμα είναι πως δίπλα μου όποιος ζητήσει βοήθεια μπορεί να βρει ένα μικρό καταφύγιο».

Δεν πιστεύει πως μια γυναίκα μπορεί να συνδυάσει εύκολα και επιτυχώς καριέρα και οικογένεια. «Θεωρώ πως δύσκολα ένας άνθρωπος μπορεί να είναι επιτυχημένος σε δύο διαφορετικούς τομείς της ζωής του, όταν ασχολείται με αυτούς ταυτόχρονα. Κάπου θα μείνει πίσω. Δυστυχώς, όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Πάντως, θαυμάζω όσες γυναίκες προσπαθούν να συνδυάσουν και τα δύο». Τον ελεύθερο χρόνο της τον περνάει ιδρώνοντας στο γυμναστήριο. «Είναι το δεύτερο σπίτι μου. Με ενδιαφέρει πολύ ό,τι έχει να κάνει με προπόνηση και διατροφή».

Η ίδια πιστεύει πως δεν έχει σημασία πού βγαίνει κανείς, αλλά με ποιον βγαίνει. «Σημασία έχει η παρέα. Εχω περάσει τέλεια μένοντας και στο μπαλκόνι του σπιτιού μου». Η ίδια αλλάζει συνήθειες διασκέδασης ανάλογα με την εποχή. «Το χειμώνα μού αρέσει να βλέπω ταινίες στον κινηματογράφο. Το καλοκαίρι λατρεύω τις βόλτες με το αυτοκίνητο παραλιακά. Γενικά, επιλέγω χαλαρά πράγματα για να διασκεδάσω». Η μουσική που την ανεβάζει είναι η r’n’b και γελάει πάρα πολύ με τον Λάκη Λαζόπουλο. «Ψηφίζω Λάκη δαγκωτό».

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ
ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
MAKE UP: ΕΛΕΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα