Αρχική » Τρενβολόνη παντού για ξεκούραστα μυϊκά κέρδη

Τρενβολόνη παντού για ξεκούραστα μυϊκά κέρδη

by admin

Ακόμη μια υπόθεση με αναβολικά στεροειδή στην Αυστραλία, τα οποία διακινούσε ένας 29χρονος . Όλα δείχνουν ένα συνηθισμένο χημικό  μοτίβο, όμως εάν προσέξουμε τα σκευάσματα διαφέρουν όπως η γοητευτική τρενβολόνη που πλέον δημιουργείται και διατίθεται σε πολύ κόσμο.
Είναι αυτό που λέμε:  παππου έλα να σου δείξω τα αμπέλια σου!


BS:Χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη της μυικής μάζας και της όρεξης των βοοειδών και η κτηνιατρική της χρήση επιτρέπεται στις ΗΠΑ. Η χορήγησή της (συνήθως σε συνδυασμό με οιστραδιόλη) αυξάνει τη διατροφική απόδοση, δηλαδή το ποσοστό της καταναλισκόμενης τροφής που μετατρέπεται σε μυϊκή μάζα και επομένως παρουσιάζει σημαντικό οικονομικό όφελος . Πρέπει να σημειωθεί ότι στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης η πάχυνση κτηνοτροφικών ζώων με αναβολικά απαγορεύεται, λόγω πιθανής υπολειμματικότητας των αναβολικών στα σφάγια. 


Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο κοινό από την αστυνομία του Queensland δείχνουν εκατοντάδες φιαλίδια στεροειδών κάτω από διαφορετικές ετικέτες.

04


Το βιντεοσκοπημένο στιγμιότυπο από την  αστυνομία δείχνει αξιωματικούς που ανασύρουν μπουκάλια με  διαλύματα  από  ράφια ντουλάπας. Επίσης διακρίνονται εκατοντάδες φιαλίδια των 50mL αποθηκευμένα σε ένα συρτάρι.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της Αυστραλίας, η κατοχή αναβολικών στεροειδών, τα οποία περιέχουν τεστοστερόνη, είναι παράνομη χωρίς ιατρική συνταγή.

Στο Queensland συγκεκριμένα για τα στεροειδή υπάρχει αλλαγή της νομοθεσίας από το  2014, τοποθετώντας τα αναβολικά στεροειδή στην ίδια κατηγορία με την ηρωίνη, την κοκαΐνη και το ice. Η μέγιστη ποινή για κατοχή ή διανομή  στεροειδών είναι 25 έτη φυλάκισης.

Τα παράνομα στεροειδή  και οι τοξικές χημικές ουσίες
που χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή τους  κατασχέθηκαν

07 0908


δείτε επίσης εδώ 

TRENBOLONE

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα