Αρχική » Flex Lewis Αυτό είναι το τελευταίο μου Olympia στις 212 λίβρες

Flex Lewis Αυτό είναι το τελευταίο μου Olympia στις 212 λίβρες

by admin

Ο 34 χρονος Flex Lewis επιβεβαίωσε σε πρόσφατη συνέντευξη στο Flexonline.com ότι  θα είναι η τελευταία φορά που θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 212 λιβρών του  Mr. Olympia.
Ο Ουαλός  James ” Flex ” Lewis που έχει κατακτήσει 6 φορές τον τίτλο στις 212 λίβρες, όπως αναφέρει στην συνέντευξη,  σκέφτηκε να τερματίσει τη καριέρα του, το 2017,  μετά το απρόσμενο θάνατο του Dallas McCarver, αλλά αποφάσισε ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να σταματήσει και συνέχισε στους διαγωνισμούς, τονίζοντας πως αν κερδίσει τον έβδομο τίτλο του  Mr. Olympia στις 212 λίβρες, θα είναι ευτυχισμένος, γνωρίζοντας ότι κατάφερε το ρεκόρ του Arnold Schwarzenegger στην κατηγόρια του.

th

 

Ο Flex Lewis ανέφερε ότι “θυσιάζει” αρκετό μέγεθος και μυς για να επιτύχει  το σωματικό βάρος της κατηγορίας των 212 λιβρών. Τονίζοντας  ότι μπορεί να βγει στη σκηνή στις 220 λίβρες, αλλά προφανώς πρέπει να πέσει σε μικρότερο αγωνιστικό  βάρος.

flex-lewis-in-die-offene-klasse-beim-mr-olympia-2017-700x368

Ο Lewis που τώρα έχει πολλές επιχειρήσεις και επενδύσεις εκτός του αθλητισμού και τον κρατούν απασχολημένο, θα σκεφτόταν την ιδέα να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην OPEN κατηγορία του    Mr. Olympia, αλλά για να το επιτύχει αυτό θα πρέπει να προπονηθεί με νέο πλάνο  για να προσθέσει μεγαλύτερο μέγεθος -μάζα  στον σκελετό του, χωρίς να καταστρέψει το σχήμα του.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα