Αρχική » Χτύπησε με το αυτοκίνητο Bodybuilders και την κοπάνησε ..φοβήθηκε μην φάει ξύλο!

Χτύπησε με το αυτοκίνητο Bodybuilders και την κοπάνησε ..φοβήθηκε μην φάει ξύλο!

by admin

Η είδηση ως έχει: ΤΡΟΜΟΣ κυρίευσε  συνταξιούχο οδηγό, όταν είδε τους δύο νεαρούς που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, την οποία είχε κτυπήσει προηγουμένως με το αυτοκίνητο του, να σηκώνονται από την άσφαλτο.

Λεμεσός: Body builders προκάλεσαν φόβο σε οδηγό

Φοβούμενος ότι οι δύο θα του επιτίθονταν, έβαλε μπρος το όχημα του και εγκατέλειψε τη σκηνή του ατυχήματος.

Οι δύο νεαροί κατάγγειλαν τον φυγά οδηγό στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας τον επισκέφθηκαν στο σπίτι του, και τον κατηγόρησαν τόσο για αμελή οδήγηση που οδήγησε στη σύγκρουση με τη μοτοσικλέτα, όσο και για εγκατάλειψη της σκηνής. Βέβαια οι δύο παραπονούμενοι ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν, ούτε και έπαθαν τίποτε από τη πτώση τους στην άσφαλτο. Ζημιά προκλήθηκε στη μοτοσικλέτα που ήταν μεγάλου κυβισμού, αλλά και αυτή ήταν αμελητέα.[quote]τη μέρα του ατυχήματος, οι δύο φορούσαν φανέλες και κοντά παντελόνια, γεγονός που αναδείκνυε τα λαξευμένα από τη γυμναστική σώματα τους, ανέφερε ο δικηγόρος του  [/quote]

Το σοβαρότερο αδίκημα για τον συνταξιούχο ήταν η εγκατάλειψη της σκηνής,  χωρίς να παράσχει βοήθεια. Για τέτοια αδικήματα τα Δικαστήρια επιβάλλουν ποινές φυλάκισης γιατί φανερώνουν  αδιαφορία προς την ανθρώπινη ζωή. Στην περίπτωση όμως αυτή, ο συνήγορος του κατηγορούμενου οδηγού, κατάφερε να πείσει το Δικαστήριο να μη επιβάλει την ποινή φυλάκισης.

Ο πελάτης μου θα παραδεχθεί, είπε στο Δικαστήριο, ο συνήγορος, αλλά να παρακαλέσω όπως οι δύο παραπονούμενοι να μείνουν στην αίθουσα του Δικαστηρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την παραδοχή του οποιουδήποτε κατηγορούμενου, οι παραπονούμενοι δικαιούνται να φύγουν από το Δικαστήριο, γιατί δεν χρειάζεται να καταθέσουν ώστε να αποδειχθεί το αδίκημα.

Αγορεύοντας λοιπόν ο δικηγόρος για μετριασμό της ποινής, ζήτησε από τους δύο παραπονούμενους να σηκωθούν από τις θέσεις τους. Όταν έγινε αυτό, φάνηκε πως και οι δύο ήταν αθλητές της σωματικής διάπλασης, με τεράστιους μυς στα μπράτσα, και στο στήθος, ενώ είχαν και τριγωνική πλάτη.

Βλέπετε τους παραπονούμενους, τι κορμιά είναι, ανέφερε ο συνήγορος απευθυνόμενος προς τον Δικαστή. Τη μέρα του ατυχήματος, συνέχισε, οι δύο φορούσαν φανέλες και κοντά παντελόνια, γεγονός που αναδείκνυε τα λαξευμένα από τη γυμναστική σώματα τους. Ο κατηγορούμενος κτύπησε ελάχιστα τη μοτοσικλέτα των παραπονουμένων, με αποτέλεσμα αυτοί να πέσουν στο έδαφος. Το άγγιγμα, του αυτοκινήτου πάνω στη μοτοσικλέτα, υποστήριξε ο δικηγόρος, ήταν πολύ ελαφρύ, και οι παραπονούμενοι δεν έπαθαν ούτε γρατσουνιά. Ο οδηγός σταμάτησε αμέσως, και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του οχήματος για να κατεβεί να δώσει, οποιαδήποτε βοήθεια. Όταν όμως οι παραπονούμενοι σηκώθηκαν, και αντίκρισε μπροστά του δύο θυμωμένους Ηρακλήδες, ο άνθρωπος φοβήθηκε ότι να τον κτυπούσαν και γι΄ αυτό το λόγο έβαλε μπρος το αυτοκίνητο και εγκατέλειψε τη σκηνή.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, ξεκαθάρισε πως οι δύο παραπονούμενοι, δεν πρόλαβαν να πουν τίποτε στον πελάτη του, πριν αυτός εγκαταλείψει τη σκηνή. Σημείωσε, δε, πως λίγα λεπτά μετά το ατύχημα, επέστεψε στη σκηνή και κοίταξε από μακριά και είδε τους παραπονούμενους να ανεβαίνουν και πάλι στη μοτοσικλέτα και να φεύγουν.

Το Δικαστήριο δέχθηκε τη  θέση του συνηγόρου και επέβαλε στον κατηγορούμενο πρόστιμο, αποφεύγοντας τη συνήθη ποινή που είναι φυλάκιση.

πηγή  newsbomb.com.cy/

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα